به گزارش خبرنگار ایرنا، افراد شرکت کننده در اقدامی نمادین و به یاد کودکان بیگناهی که توسط رژیم جنایتکار صهیونیستی در غزه به شهادت رسیدهاند، هزاران دست لباس نوزادی و اسباببازی را روی زمین مقابل ساختمان پارلمان این کشور قرار دادند.
آنها که از آغاز جنگ در غزه، با تظاهرات در شهرهای مختلف انگلیس، خشم و اعتراض خود را نسبت به جنایات رژیم صهیونیستی به منصه ظهور گذاشتهاند، تلاش کردند تا به شکلی متفاوت، به بیعملی دولت این کشور برابر نسل کشی در غزه اعتراض کنند.
دولت انگلیس جنایات رژیم اسرائیل در غزه را «نسلکشی» نمیداند. کییر استارمر نخست وزیر انگلیس چندی پیش در مجلس عوام مدعی شد: من هرگز آنچه را که در غزه رخ میدهد نسلکشی توصیف نکردهام اما موافق هستم که دو طرف باید قوانین بینالمللی را رعایت کنند.
زمانی که یک نماینده مجلس به رویکرد دولت اعتراض کرد و پرسید «آیا نخست وزیر مایل است تعریف خود را درباره نسلکشی ارائه و توضیح دهد که برای نجات جان زنان، مردان و کودکان فلسطینی، چه اقدامات بیشتری را صورت خواهد داد»، استارمر ادعا کرد: من از تعریف نسل کشی آگاه هستم و به همین خاطر این (جنایات اسرائیل در غزه) را نسل کشی نمیدانم.
با این حال کسانی که در تظاهرات امروز شرکت کردند، با سردادن فریادهای ضد اسرائیلی، خواستار توقف حمایت سیاسی و نظامی لندن از تلآویو، برقراری فوری آتشبس در غزه و پایان آپارتاید در سرزمینهای اشغالی شدند. آنها درحالی که پرچم فلسطین را در دست داشتند تاکید کردند تا زمانی که جنایات رژیم صهیونیستی در غزه جریان دارد، به تظاهرات خود ادامه خواهند داد.
به گزارش ایرنا، رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخته است که بر اثر آن، افزون بر ویرانیهای عظیم و قحطی مرگبار، بیش از هزاران فلسطینی که بیشتر آنها زن و کودک هستند، شهید و زخمی شدهاند.
این رژیم همچنین برخلاف هشدار جامعه جهانی، قانونی را تصویب کرده است که به موجب آن فعالیت آژانس امداد و کار سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (UNRWA) در داخل فلسطین اشغالی ممنوع میشود.
تل آویو با تحقیر جامعه بین المللی و نادیده گرفتن قطعنامههای شورای امنیت سازمان ملل متحد برای توقف فوری جنگ و دستورات دیوان بین المللی دادگستری درباره ضرورت جلوگیری از نسل کشی و بهبود وضعیت فاجعه بار انسانی در غزه همچنان به جنایات خود در این منطقه ادامه میدهد.
با وجود همه این جنایتها، مقامهای صهیونی اعتراف کردهاند که این رژیم پس از گذشت یک سال، هنوز نتوانسته به اهداف خود از این جنگ، یعنی نابودی جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از نوار غزه برسد.