به گزارش خبرگزاری ایمنا از تهران، غلامرضا خواجه سروی امروز _شنبه بیستوچهارم آذر_ در آئین نکوداشت آیتالله مهدوی کنی با اشاره به چاپ کتاب خاطرات و زندگینامه آیتالله مهدوی کنی از سوی مرکز اسناد انقلاب اسلامی، اظهار کرد: در این کتاب نکات و ناگفتهای از خاطرات این عالم مجاهد از سالهای قبل از پیروزی انقلاب اسلامی تا دوره حیات منتشر و منعکس شده است که حاوی موضوعات ارزشمندی است.
وی افزود: بعد از انتشار کتاب موافقان و مخالفانی وجود داشت که در چاپدوم، نظر مخالفان نیز لحاظ و این نگاه آنان که مخالفین فکری آیت الله مهدوی کنی ایشان را به دوخصلت انصاف و صداقت در برخورد با منتقدان و کنشها و واکنشهای عاقلانه به موضوعات میشناختند به کتاب افزوده شد.
خواجه سروی عنوان کرد: آیتالله مهدوی کنی هر جا که انقلاب و اسلام به او نیاز داشت به موضوعات ورود میکرد و علاقهای به پست و منصب دنیوی نداشت. ایشان بارها بیان کردند مرجعیت و مناصب مختلف اهمیتی برای ایشان ندارد و به قول خود مدرسه داری کرد و دانشگاه را با سختی مدیریت کرد چرا که رسالت خود را تربیت نیرو برای نظام و انقلاب اسلامی میدانست.
وی با بیان اینکه به شهدا و بزرگان انقلاب در دوران ستم شاهی قول تأسیس دانشگاهی اسلامی را داده بود گفت: مهدوی کنی به وعده خود پایبند بود و دانشگاه امام صادق (ع) را بنا کرد و اکنون شاهد نتایج آن در جامعه هستیم.
آیتالله مهدوی کنی مسئولیت دانشگاه را از هر تکلیف و ریاستی مهمتر میدانست
همچنین سید مصطفی میرلوحی مدیرکل روابط عمومی و امور بینالملل دانشگاه امام صادق (ع) نیز در این آئین گفت: در دوران مبارزه مقلدان امام در پاسخ به مقلدانی که به ایشان دسترسی نداشتند بیان کردند که مهدوی کنی قریب الفتوا است و این جایگاه این عالم وارسته و نظر امام را نسبت به ایشان نشان میدهد.
وی افزود: امام دو شخصیت روحانی را قبول داشت که یکی آیتالله مهدوی کنی و دیگری شهید مطهری بود. مهدوی کنی مسئولیت دانشگاه را از هر تکلیف و ریاستی مهمتر میدانست و تلاش کرد در دانشگاه منشأ اثر باشد.