شناسهٔ خبر: 70263130 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: دیدبان ایران | لینک خبر

انتقاد فلاحت‌پیشه از تهدید مرندی درباره حمله ایران به قطر

در حالی که پیش از این مرندی، مشاور تیم مذاکره‌کننده دولت رئیسی نوشته بود که «اگر به تاسیسات هسته‌ای ایران حمله شود، قطر را با خاک یکسان می‌کنیم»، فلاحت‌پیشه، رئیس اسبق کمیسیون امنیت ملی مجلس در توییتی نوشت که «این بار تهدید حمله به قطر. سال‌هاست جریانی خطرناک، فرصت‌های تنش‌زدایی و رفع تحریم ایران را می‌سوزاند و همزمان به دنبال انتحاری کردن سیاست خارجی کشور است.»

صاحب‌خبر -

به گزارش سایت دیده‌بان ایران، حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، رئیس اسبق کمیسیون امنیت ملی مجلس در توییتی نوشت: «این بار تهدید حمله به قطر. سال‌هاست جریانی خطرناک، فرصت‌های تنش‌زدایی و رفع تحریم ایران را می‌سوزاند و همزمان به دنبال انتحاری کردن سیاست خارجی کشور است.»

پیشتر محمدمرندی، مشاور تیم مذاکره‌کننده دولت رئیسی در توییتی در واکنش به برخی ادعاهای رسانه‌های عبری نوشته بود: «اگر به تاسیسات هسته ای ایران‌حمله شود، قطر را با خاک یکسان می‌کنیم.»

کپی لینک
کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام