به گزارش ایرنا، شهاب جهانیان جمعه شب که از شکست دو بر صفر استقلال تهران مقابل ذوب آهن بسیار عصبانی بود، تصریح کرد: اشتباهات داوری در فوتبال ایران بسیار زیاد است و ما نیز مثل پرسپولیس از این وضعیت متضرر شدیم.
وی افزود: نمی دانم چرا علی کفاشیان و همکارانش در فدراسیون نمی خواهند از خواب بیدار شوند و گمان می کنم خودمان مجبور شویم آنان را از خواب بیدار کنیم.
جهانیان تصریح کرد: اینکه حق استقلال در حضور هزاران هوادارش از بین برود، بسیار ناراحت هستم.
عضو هیات مدیره باشگاه استقلال در ادامه خطاب به پرویز مظلومی اظهار داشت: او باید با حضور در جلسه هیات مدیره در خصوص این شکست جوابگو باشد.
وی تصریح کرد: همانطور که برای رسیدن به برتری پاداش می دهیم، حتما تیم را به خاطر این باخت جریمه می کنیم.
ورزشی(2)**3783**1379
عصبانیت عضو هیات مدیره استقلال از شکست؛
جهانیان: کفاشیان باید از خواب بیدار شود
تهران - ایرنا - عضو هیات مدیره باشگاه استقلال تهران در اظهار نظری عجیب اعلام کرد که رییس فدراسیون فوتبال باید از خواب بیدار شود و شرایط موجود در لیگ را ببیند.
صاحبخبر -