شناسهٔ خبر: 70254434 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه اطلاعات | لینک خبر

تخصص این میوه افزایش طول عمر است! +جزئیات زمان و مقدار مصرف

اگر روزانه یک فنجان بلوبری یا توت مصرف کنید، نه تنها طول عمر شما افزایش می یابد، بلکه خطر ابتلا به بیماری های رایج کاهش می‌یابد.

صاحب‌خبر -

به گزارش اطلاعات آنلاین، دکتر نیل پاولوین، پزشک و متخصص داخلی که سالها درباره عوامل تغذیه‌ای و ارتباط آنها با طول عمر تحقیق کرده است، اعتقاد دارد که مصرف بلوبری می‌تواند موجب افزایش طول عمر شود. او می‌گوید این میوه برای جلوگیری از سرطان روده بزرگ و کاهش سطح کلسترول بهترین میوه است.

بلوبری، آن میوه شیرین و معطری است که با رنگ جذاب و طعم بی‌نظیرش و با آن اندازه ریز و لطیف و شکل منحصربه‌فردش از برترین خاصیت‌ها و خواصی برخوردار است که همه را به خود مجذوب می‌کند. چه به عنوان یک تنقلاتی خوشمزه یا به عنوان یک ماده غذایی سالم و پرخاصیت، بلوبری جایگاه ممتازی در دنیای میوه‌ها دارد.

دکتر پاولوین طی مقاله‌ای که هفته گذشته در CNBC منتشر شد، می‌گوید که خودش هر روز بلوبری را مصرف می‌کند. این میوه کم کالری و سرشار از ویتامین‌ها و آنتی‌اکسیدان‌ها بوده و مانند یک زره از بدن در برابر عفونت محافظت می‌کند.

بلوبری دارای اثر پربیوتیکی است که باکتری ها را تنظیم کرده، التهاب روده را تسکین و می‌تواند به پیشگیری از سرطان روده بزرگ کمک کند.

مهمترین خصوصیت بلوبری به گفته دکتر پاولوین این است که این میوه سرشار از فیبر محلول است، به حذف صفرا در روده و همچنین موادی مانند اسیدهای چرب، نمک، فلزات و بیلی‌روبین (ماده حاصل تجزیه گلبول‌های قرمز خون) کمک می‌کند. این فرآیند می تواند کلسترول بد را کاهش دهد و همچنین خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش دهد.

بلوبری مملو از آنتی اکسیدان هایی است که نه تنها از سلول‌های سالم محافظت می کند و به ترمیم DNA کمک می کند، بلکه سرشار از آنتوسیانین است که به آنها رنگ آبی متمایز می دهد.

طی یک مطالعه با شرکت بیش از ۱۶هزار نفر ثابت شد که که مصرف بلوبری و توت فرنگی می‌تواند پیری ذهنی را نیز تا دو سال و نیم به تاخیر بیندازد.

نشان داده شده است که فیبر، ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان های موجود در این توت ها التهاب و سایر عوامل خطر دیابت نوع ۲ و بیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهند.

به گزارش اطلاعات آنلاین، دکتر نیل پاولوین، پزشک و متخصص داخلی که سالها درباره عوامل تغذیه‌ای و ارتباط آنها با طول عمر تحقیق کرده است، اعتقاد دارد که مصرف بلوبری می‌تواند موجب افزایش طول عمر شود. او می‌گوید این میوه برای جلوگیری از سرطان روده بزرگ و کاهش سطح کلسترول بهترین میوه است.

بلوبری، آن میوه شیرین و معطری است که با رنگ جذاب و طعم بی‌نظیرش و با آن اندازه ریز و لطیف و شکل منحصربه‌فردش از برترین خاصیت‌ها و خواصی برخوردار است که همه را به خود مجذوب می‌کند. چه به عنوان یک تنقلاتی خوشمزه یا به عنوان یک ماده غذایی سالم و پرخاصیت، بلوبری جایگاه ممتازی در دنیای میوه‌ها دارد.

دکتر پاولوین طی مقاله‌ای که هفته گذشته در CNBC منتشر شد، می‌گوید که خودش هر روز بلوبری را مصرف می‌کند. این میوه کم کالری و سرشار از ویتامین‌ها و آنتی‌اکسیدان‌ها بوده و مانند یک زره از بدن در برابر عفونت محافظت می‌کند.

بلوبری دارای اثر پربیوتیکی است که باکتری ها را تنظیم کرده، التهاب روده را تسکین و می‌تواند به پیشگیری از سرطان روده بزرگ کمک کند.

مهمترین خصوصیت بلوبری به گفته دکتر پاولوین این است که این میوه سرشار از فیبر محلول است، به حذف صفرا در روده و همچنین موادی مانند اسیدهای چرب، نمک، فلزات و بیلی‌روبین (ماده حاصل تجزیه گلبول‌های قرمز خون) کمک می‌کند. این فرآیند می تواند کلسترول بد را کاهش دهد و همچنین خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش دهد.

بلوبری مملو از آنتی اکسیدان هایی است که نه تنها از سلول‌های سالم محافظت می کند و به ترمیم DNA کمک می کند، بلکه سرشار از آنتوسیانین است که به آنها رنگ آبی متمایز می دهد.

طی یک مطالعه با شرکت بیش از ۱۶هزار نفر ثابت شد که که مصرف بلوبری و توت فرنگی می‌تواند پیری ذهنی را نیز تا دو سال و نیم به تاخیر بیندازد.

نشان داده شده است که فیبر، ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان های موجود در این توت ها التهاب و سایر عوامل خطر دیابت نوع ۲ و بیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهند.