شناسهٔ خبر: 70254356 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

در گفتگو با ایسنا تشریح شد

آیتم‌های ۴گانه پایش مستمر نانوایی‌ها / نحوه برخورد با متخلفان

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با بیان اینکه نانوایی‌ها با آیتم‌های ۴گانه مورد ارزیابی قرار می‌گیرند، گفت: برخورد با متخلفان با شیوه‌های مختلف انجام می‌شود.

صاحب‌خبر -

دکتر جعفر جندقی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه رصد و پایش نانوایی‌ها جزو وظایف همیشگی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت است، اظهار کرد: نانوایی‌ها به طور مرتب و پیوسته مورد رصد و پایش قرار می‌گیرند.

وی با بیان اینکه ۴ آیتم برای رصد و پایش نانوایی‌ها در نظر گرفته‌ایم، افزود: نانوایی‌ها از منظر «بکارگیری مصالح ساختمانی در بنا»، «تجهیزات و ابزار پخت نان»، «بهداشت افراد شاغل در نانوایی» و «مواد پخت نان» در کنترل‌های وزارت بهداشت مورد ارزیابی قرار می‌گیرند. 

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت ادامه داد: آیتم‌های ۴گانه رصد و پایش نانوایی‌ها به دو روش «مشاهده میدانی» و «انجام آزمایش» اجرا می‌شوند. 

جندقی درباره روش انجام آزمایش‌ها توضیح داد: برخی اقلام از نانوایی‌ها نمونه‌برداری می‌شوند و در آزمایشگاه‌ها مورد ارزیابی قرار می‌گیرند. همچنین برخی نمونه‌ها در نانوایی‌ها به وسیله دستگاه‌های قابل حمل ارزیابی می‌شوند.

وی با بیان اینکه اطلاعات ارزیابی نانوایی‌ها در دسترس است،گفت: اطلاعات جمع‌آوری شده به صورت مداوم به روز می‌شود. اگر نانوایی‌ها تخلف کنند، اخطار برای متخلفان صادر می‌شود. کنترل مسائل بهداشتی نانوایی‌ها از وظایف مهم مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت محسوب می‌شود.

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: اگر یک نانوایی تخلف کند، فرصت رفع موارد متذکر شده در اختیار نانوایی قرار می‌گیرد. برخورد با متخلفان به شیوه‌های مختلف انجام می‌شود؛ به نحوی که برخی متخلفان به مراجع غذایی معرفی می‌شوند. پلمب نانوایی، از دیگر شیوه‌های برخورد با متخلفان است.

انتهای پیام