به گزارش خبرگزاری بسیج خوزستان ،با حضور دکتر علیمحمد آخوندعلی، رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز، آئین تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه در سال ۱۴۰۳ برگزار شد.
دکتر علیمحمد آخوندعلی با اشاره به اتفاقات اخیر منطقه و ظلم روا شده به مردم مظلوم فلسطین، بیان کرد: گاهی تقدیر چنان رقم میخورد که نمیدانیم چه پیش خواهد آمد و دیدیم که اسرائیل از وضعیت سوریه سو استفاده کرد و به بخشهایی از این کشور تجاوز کرد و امیدواریم به زودی پاسخ اقدامات خود را دریافت کند.
رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز، افزود: نکوداشت روز دانشجوی امسال با آغاز هفته پژوهش و فناوری همزمان شد؛ روزی که یادآور شهادت سه دانشجوی کشورمان است که حدود ۷۰ سال قبل به شهادت رسیدند و اگر امروز در جمع ما بودند صدسالگی را طی کرده و استادالاساتید ما بودند.
دکتر نیکو، بیان کرد: مسائل جوامع بشری در حال تغییر است و یکی از دلایل آن افزایش جمعیت و از سوی دیگر محدودیت منابع است.
وی افزود: در کشور خودمان نیز با این مسئله مواجه هستیم و یک پژوهشگر برای اینکه بتواند به ابعاد مختلف ورود کند باید موضوعات را از چند وجه بررسی کند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان خوزستان، گفت: کار پژوهشگران سختتر و پیچیدهتر شده است و همایشهای اخیر برای افزایش کیفیت پژوهشها برگزار میشود که از جمله آن میتوان به برگزاری همایش "پژوهش پاک" در دانشگاه شهید چمران اهواز اشاره کرد.
نیکو، تصریح کرد: کاربردی بودن پژوهش از اهمیت بسیاری برخوردار است و در روزهای گذشته شاهد برگزاری همایش "الگوی حکمرانی تمدنی علم و فناوری" در دانشگاه شهید چمران اهواز بودیم.
در این آئین دکتر اشرفی، مدیر امور پژوهشی معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه شهید چمران اهواز، بیان کرد: براساس آییننامه وزارت علوم که به صورت سراسری ابلاغ شده است، دانشگاهها موظف به تدوین شیوهنامه انتخاب پژوهشگر برتر شدند که دانشگاه شهید چمران اهواز جزو اولین دانشگاههای کشور بود که در این زمینه اقدام کرد.
وی، بیان کرد: پژوهشگران برتر دانشگاه شهید چمران اهواز براساس برون دادههای یک ساله انتخاب میشوند و بر این اساس فرصت رقابت برای همه اعضای هیئتعلمی وجود دارد.
گفتنی است در پایان این آیین با حضور حجتالاسلام والمسلمین عادلینژاد، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری از پژوهشگران برتر دانشگاه قدردانی شد.