شناسهٔ خبر: 70243735 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

پیش بینی بارش برف و باران برای استان‌های کشور / آلودگی هوا کاهش می‌یابد

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور از تداوم فعالیت سامانه بارشی در بعضی استان‌ها خبر داد.

صاحب‌خبر -

صادق ضیائیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به آخرین پیش‌بینی وضعیت جوی کشور اظهار کرد: با فعالیت سامانه بارشی، امروز در شمال غرب، غرب، سواحل شمالی، بعضی مناطق جنوب غرب و دامنه‌های جنوبی البرز واقع در استان‌های قزوین، البرز و تهران، ابرناکی، رگبار باران، گاهی رعد و برق و وزش باد شدید پیش بینی می‌شود که در مناطق سردسیر شمال غرب، ارتفاعات البرز مرکزی و زاگرس مرکزی، بارش به شکل برف است.

وی افزود: با فعالیت این سامانه کاهش غلظت آلاینده‌های جوی از اواسط روز در شهرهای تهران، کرج، اراک و اصفهان انتظار می‌رود و از اواخر وقت امروز با نفوذ جریانات شمالی به سواحل دریای خزر، تشدید بارش و کاهش دما در استان‌های گیلان، مازندران و گلستان پیش بینی می‌شود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور تصریح کرد: شنبه در نوار شمالی، بعضی مناطق در غرب، جنوب غرب، مرکز و شمال شرق کشور، شمال بوشهر و غرب فارس، ابرناکی، در بعضی ساعات بارش باران و برف، وزش باد و کاهش دما پیش بینی می‌شود که در شرق گیلان و مازندران، بارش باران و در ارتفاعات البرز مرکزی، زاگرس مرکزی و ارتفاعات خراسان رضوی بارش برف شدت خواهد داشت.

وی ادامه داد: یکشنبه در بعضی مناطق شرق، شمال شرق و مرکز، بارش باران و برف، وزش باد شدید و کاهش دما پیش بینی می‌شود و دوشنبه و سه‌شنبه در بیشتر مناطق کشور جوی آرام و پایدار مستقر است که در شهرهای صنعتی تهران، کرج، اراک و اصفهان، افزایش غلظت آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا انتظار می‌رود.

ضیائیان گفت: شنبه و یکشنبه به سبب وزش باد شدید در جنوب شرق، خیزش گردوخاک دور از انتظار نیست و جمعه و شنبه دریای خزر و یکشنبه خلیج فارس مواج است و شنبه و یکشنبه کاهش محسوس دما در نیمه شمالی کشور به ویژه در نوار شمالی حدود شش تا ۱۲ درجه پیش بینی می‌شود.