به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، یدالله رحمانی، استاندار کهگیلویه و بویراحمد در نشست بررسی روند پتروشیمی دهدشت، این پروژه را زمینه ای برای فراهم کردن اشتغال، تولید و صادرات عنوان کرد و افزود: بر اساس آمار برآورد شده ما سالانه فقط حداکثر سی میلیون دلار صادرات نفتی داشتیم در صورتی که از این مجموعه ۶۰ درصد تولیدات صادراتی انجام میشود.
رحمانی با بیان اینکه در کنار سایر خدمات این مجموعه میشود یک جهش بسیار جدی را در صادرات غیرنفتی شکل بگیرد، گفت: لذا بر همه ماست که برای رفع موانع و مشکلاتی که فراروی این پروژه است تلاش کنیم.
وی در خصوص تأمین گاز پتروشیمی، افزود: ۳۰۰ متر مکعب در ثانیه نیاز گازی این مجموعه است، ناترازی گاز وجود دارد اما نمیتواند دلیلی بر عدم پیگیری باشد، تأمین گاز پتروشیمی دهدشت در دستور کار قرار میگیرد.
رحمانی با بیان اینکه دسترسی کارخانه به جاده در دستور کار قرار میگیرد، از اخذ مجوز تسهیلات ارزی خبر داد و گفت: مجوز اخذ هزار و ۳۰۰ تا دو هزار میلیارد تومان تسهیلات ریالی برای سرمایهگذاران جهت چرخش پروژه ها لحاظ شده است به این صورت که با هماهنگی بانکهای عامل ۵۰ درصد منابع از سوی بانک پرداخت میشود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد تصریح با بیان اینکه در مرحله اخذ اطلاعات طرح ها و پروژه هایی هستیم که نیازمند تسهیلات هستند، افزود: با توجه به شرایط کنونی که در اهدای تسهیلات بانکی بسیار محدودیت دارد این فرصت بسیار خوبی است.وی با اشاره به اینکه ۵۰ درصد اراضی پتروشیمی آماده برای فعالیت های پایین دستی است، افزود: برای انجام این کار برنامه ریزی های لازم صورت گیرد.
رحمانی تأمین زمین برای توسعه فعالیتهای صنعتی را یکی از دغدغه های موجود نام بزد و گفت: تلاش کنید اولویت با خود شماست که این زنجیره را تکمیل و فعالیت های پایین دستی را راه اندازی کنید که در آینده تبدیل به قطب اقتصادی منطقه شود.
وی با ابراز امیدواری گفت: امیدوار هستیم که با تکمیل پتروشیمی دهدشت آینده پررونقی داشته باشیم.رحمانی به مشکلات مطرح شده پتروشیمی اشاره کرد و گفت: مشکلات مربوط به استان و سطح کلان ملی را پیگیری خواهیم کرد چرا که این پروژه محرک توسعه شهرستان کهگیلویه است رفع مشکلات آن ضروری است.استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: امیدواریم با رفع موانع و مشکلات طبق پیش بینی های اولیه ماهیانه این پروژه سه درصد پیشرفت داشته باشد.