شناسهٔ خبر: 70241661 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

قاری قرآن که برای پیروزی رقیبش آیت الکرسی خواند

تبریز-رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه از قاری قرآنی گفت که در سالیان گذشته در ردیف اول مسابقات نشسته و تسبیح به دست برای رقیبش، آیت الکرسی می خواند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری مهر، حمید مجیدی مهر امروز در آئین اختتامیه بخش نغمات چهل و هفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم در محل سالن مصلی امام خمینی (ره) تبریز اظهار داشت: سال ۹۳ در همین استان، دو نفر حائز رتبه‌های اول مسابقات شدند که یکی شهید حسن دانش و دیگر شهید محسن حاجی حسنی کارگر، شهدای منا بودند. دو نفری که حائز رتبه‌های اول شده و اول هم ماندند.

وی با اشاره به شعار این دوره از مسابقات که "قرآن نقشه راه رسیدن به کمال با الگوی فاطمی" است، تصریح کرد: انسان کامل را باید در فضای مسابقات خودمان تعریف کنیم. زمانی یک قاری به نام حمیدرضا عباسی داشتیم که در ردیف اول مسابقات می‌نشست و تسبیح در دست و ذکر می‌گفت.

مجیدی مهر ابراز یادآور شد: زمانی که دلیل ذکرهایش را می‌پرسیدیم، می‌گفت برای موفقیت رقیبانم، آیت الکرسی می‌خوانم.

وی ادامه داد: در دهه‌های ۶۰ و ۷۰ قاریان قرآنی داشتیم که عمداً کاری می‌کردند که نمره کمتری کسب کرده و رقیبشان پیروز مسابقات شود.

رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه با یاداوری خاطره‌ای دیگر در این زمینه اذعان داشت: در سال‌های کرونا، حافظ قرآنی توانسته بود رتبه اول مسابقات را کسب کند. به او زنگ زدیم تا برای دریافت لوحش به تهران برود. پشت تلفن گفت که من در فلان دقیقه از قرائت خود، مشکلی داشتم، دوباره فیلم قرائت من را بازبینی کنید.

وی افزود: در بازبینی دوباره، متوجه مشکل قرائت او شده و او در رده چهارم قرار گرفت. اینکه دم از کمال می زنیم، به این معناست.

مجیدی مهر ادامه داد: این فرد با این کارش مورد عنایت رهبری هم قرار گرفتند و آستان قدس رضوی ایشان را به عنوان قهرمان قرآنی مورد تجلیل قرار دادند و حتی به حج مشرف شدند.

رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه، نداشتن اخلاص در این حوزه را باعث سقوط عنوان کرد و گفت: اگر کسی به مسابقات آمد و دعا کرد که شرکت کننده رقیبش مشکل پیدا کند، در آن لحظه شاهد سقوط اخلاق هستیم و آن فرد باید در خودش بازنگری داشته باشد.

وی افزود: برگزاری این مسابقات و پخش زنده و رسانه و لوح تقدیر همگی به منظور انس با قرآن است. اگر مصحف شریف را مصحفی در قالب ۲۰۰ عدد قرعه در مسابقات دیدیم، باید زودتر از این فضا خارج شده و در خودمان بازنگری داشته باشیم.