شناسهٔ خبر: 70240898 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: دولت.آی‌آر | لینک خبر

گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و قطر

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی رایران و نخست وزیر و وزیر خارجه قطر، صبح امروز پنج‌شنبه در یک تماس تلفنی، در خصوص تحولات منطقه با تمرکز بر تحولات سوریه و موضوعات مورد علاقه مشترک گفتگو و تبادل نظر کردند.

صاحب‌خبر -

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، سیدعباس عراقچی و شیخ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی نخست وزیر و وزیر خارجه قطر، صبح امروز پنج‌شنبه در یک تماس تلفنی، در خصوص تحولات منطقه با تمرکز بر تحولات سوریه و موضوعات مورد علاقه مشترک گفتگو و تبادل نظر کردند.

طرفین در این گفتگو بر ضرورت تلاش و اقدام جدی برای توقف حملات رژیم صهیونیستی به زیرساخت‌های سوریه و اشغال سرزمین‌های بیشتری از این کشور تاکید کردند.

همچنین در این گفتگو در خصوص تداوم رایزنی‌های دو و‌ چندجانبه در ارتباط با تحولات سوریه با هدف کمک به برقراری ثبات و شکل‌گیری یک نظام سیاسی فراگیر برآمده از اراده مردم سوریه، بحث و تبادل نظر شد.

انتهای پیام

برچسب‌ها: