به گزارش مفدا - گناباد، زهره خدادادی مدیر اداره مشاوره مبتنی بر سبک زندگی اسلامی ایرانی دانشگاه در این باره اظهار کرد: کارگاه آموزشی اختلالات خلقی و شناسایی سرنخ ها و علائم هشداردهنده در خودکشی/آموزش QPR در روز چهارشنبه مورخه ۲۱ آذرماه ۱۴۰۳ ویژه دانشجویان پرستاری دانشگاه برگزار شد.
وی ادامه داد: در این جلسه سمانه علیمرادی کارشناس سلامت روان اداره مشاوره به بیان انواع اختلالات خلقی و نقش دانشجویان در تشخیص سریع و به موقع علائم هشداردهنده و نحوه شناسایی سرنخ ها و چگونگی پرسش، ترغیب و ارجاع افراد درمعرض خطر پرداخت.
مدیر اداره مشاوره مبتنی بر سبک زندگی اسلامی ایرانی دانشگاه علوم پزشکی گناباد با بیان اینکه خودکشی به یک مسئله جدی در سلامت روان جوامع تبدیل شده است، تصریح کرد: سالانه دستکم ۷۰۰ هزار نفر در دنیا به علت خودکشی جان خود را از دست میدهند.
برگزاری کارگاه اختلالات خلقی و شناسایی سرنخ ها و علائم هشداردهنده در خودکشی در دانشگاه علوم پزشکی گناباد
مرکز مشاوره مبتنی بر سبک زندگی اسلامی ایرانی دانشگاه علوم پزشکی گناباد، کارگاه آموزشی اختلالات خلقی و شناسایی سرنخ ها و علائم هشداردهنده در خودکشی/آموزش QPR را برگزار کرد.
صاحبخبر -
∎