شناسهٔ خبر: 70231903 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

شیرینی هایی با طعم سوسک و مگس

تهیه و تولید انواع شیرینی در برخی قنادی‌ها در شیراز بصورت غیر بهداشتی سلامت مردم را به خطر انداخته است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز فارس،در بازرسی که بازرسان تعزیرات حکومتی فارس، اصناف و کارشناسان بهداشت شهرستان شیراز از برخی کارگاه‌های تولید شیرینی داشتند مسایل بهداشتی در این کارگاه‌ها رعایت نمی‌شود.
خانم شفیعی زاده کارشناس بهداشت گفت:استفاده از تخم مرغ‌های تاریخ گذشته و بلا استفاده در برخی از قنادی‌ها و مکان‌هایی که شیرینی در آنجا تولید می‌شوند رایج شده و همین کار سبب می‌شود تا سلامت مردم به خطر بیفتد.
وی با بیان این که کارشناسان و بازرسان بهداشت مرتب از قنادی‌ها و مکان‌های تولید شیرینی بازرسی ورعایت مسایل بهداشتی را به آن‌ها گوشزد می‌کنند گفت. در برخی موارد تهیه تولید و توزیع شیرینی بین قنادی‌ها در مکان‌های مخفی و زیرزمینی‌ها انجام می‌شود که از دید کارشناسان و بازرسان پنهان است.

<div id="video-display-embed-code_11814805"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4404511/11814805?width=600&height=350"></script></div>