به گزارش رکنا، محمد شریعتی، سخنگوی سازمان آتش نشانی شهرداری اصفهان، از سه حادثه سقوط منجر به فوت در کوه صفه اصفهان دیروز و در سه زمان متفاوت خبر داد و گفت: نخستین حادثه حدود ساعت یک بامداد چهارشنبه(21 آبان) مبنی بر مفقود شدن مردی 27 ساله در کوه صفه به آتشنشانی اصفهان اعلام شد که با دریافت این گزارش، اکیپ های امداد و نجات کوهستان از ایستگاه های 12 و سه آتشنشانی بههمراه سگ های زندهیاب و یک تیم از هلال احمر اصفهان به محل حادثه اعزام شدند.
وی ادامه داد: پس از جستجوهای بی وقفه سرانجام حدود ساعت 16:30 فرد مذکور در قسمت فوقانی تخت سیاوش کوه صفه توسط آتش نشانان پیدا شد که بر اثر سقوط از کوه و شدت جراحت وارد شده در دم جان باخته بود.
سخنگوی سازمان آتشنشانی اصفهان با بیان این اینکه هنوز عملیات اول به اتمام نرسیده بود که حادثه سقوط فرد دیگری حدود ساعت 16 در قسمت زیرین مسیر «قاراپت» کوه صفه به سازمان آتش نشانی گزارش شد، اظهار کرد: تیم های عملیاتی دیگر واقع در این مکان به سمت محل مذکور اعزام شدند.
شریعتی با بیان اینکه در این حادثه مردی حدود 50 ساله نیز در دم جان باخته بود، عنوان کرد: با توجه به اینکه سقوط در قسمت سخت گذر کوه رخ داده بود، آتش نشانان با رعایت موارد ایمنی، اقدام به ایجاد کارگاه عملیاتی کرده و با ثابت کردن فرد متوفی بر روی تخت «بکبُرد» وی را به پایین انتقال دادند.
وی تصریح کرد: ساعت 17:48 و پیش از اتمام عملیات امدادرسانی به حادثه دوم، حادثه سوم نیز در کوه صفه مبنی بر سقوط فردی دیگر به ستاد فرماندهی عملیات آتش نشانی اصفهان اعلام شد که در حادثه سوم مردی حدود 63 ساله به گفته حاضران در محل بر اثر سقوط بیش از 200 متری در قسمت زیرین تخت ماهان کوه صفه جان خود را از دست داده بود.
سخنگوی سازمان آتشنشانی اصفهان با بیان اینکه امدادگران با ایجاد کارگاه عملیاتی این فرد متوفی را در چند مرحله سخت به پایین کوه منتقل کردند، خاطرنشان کرد: این سه عملیات امداد در حدود 20 ساعت و با تلاش بیش از 25 نفر نیروهای تخصصی امداد و نجات کوهستان از شش ایستگاه سازمان آتش نشانی و با کمک دیگر عوامل امدادی مستقر در کوه صفه و همچنین نیروی انتظامی انجام شد و حدود ساعت 21 پایان یافت.
شریعیتی با بیان اینکه جسد سه فرد متوفی در حوادث دیروز کوه صفه تحویل عوامل نیروی انتظامی اصفهان شد، گفت: صعود به کوه بهصورت انفرادی و بدون تجهیزات کافی بهویژه در مسیرهای فرعی و ناایمن میتواند خطر لغزش و سقوط را بسیار افزایش دهد، لذا مسیرهای کابلکشی و مشخص شده بهترین و ایمنترین راه به سمت قله است.