شناسهٔ خبر: 70230342 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

بافت های فرسوده استان زنجان در انتظار نو نوار شدن

رئیس اداره برنامه ریزی مسکن و بازآفرینی راه و شهرسازی زنجان گفت: در سه سال اخیر بیش از ۲ هزار و ۳۹۸ واحد مسکونی در استان برای دریافت تسهیلات در محلات بافت فرسوده ثبت نام و به بانک‌ها معرفی شده ولی متاسفانه به کمتر از یک هزار واحد تسهیلات تخصیص یافته است

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز زنجان، بهزاد کردلو افزود: نوسازی بافت‌های فرسوده در استان ضروری است ولی فقدان تامین اعتبار جهت تخصیص تسهیلات به متقاضیان نوسازی این بافت‌ها مشکلاتی را ایجاد کرده است.
وی گفت: با وجود بخشنامه‌های صادره در خصوص حمایت از نوسازی بافت فرسوده، متاسفانه تامین نشدن اعتبار برای تخصیص تسهیلات کم بهره به این متقاضیان موجب کندی نوسازی در این بافت‌ها شده است.
رئیس اداره برنامه ریزی مسکن و بازآفرینی راه و شهرسازی زنجان، میزان سهمیه ابلاغی ذیل قانون جهش تولید مسکن را ۹ هزار و ۲۱ واحد مسکونی اعلام کرد و گفت: ثبت نام از متقاضیان در بافت‌های فرسوده در سامانه نهضت ملی مسکن به آدرس اینترنتی https://saman.mrud.ir همچنان فعال است.
کردلو با تاکید بر اینکه تامین نشدن منابع مالی مشکل مهم و اساسی برای نوسازی بافت فرسوده است، افزود: باید شبکه بانکی نسبت به پرداخت اعتبار به محلات هدف بازآفرینی اهتمام جدی داشته باشد.
وی گفت: در این راستا مسوولان استان نیز باید پیگیر جذب اعتبارات لازم از نهاد‌های مربوط باشند و در این میان لزوم توجه به نوسازی بافت فرسوده همزمان با تولید مسکن حمایتی ضروری است.