شناسهٔ خبر: 70227790 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دفاع پرس | لینک خبر

استاندار مازندران عنوان کرد؛

رزمایش زمستانه، نمادی از آرامش بخشی و امنیت در جامعه

«یونسی رستمی» رزمایش زمستانه را یکی از مهم‌ترین طرح‌های خدمات رسانی در کشور عنوان کرد و گفت: رزمایش زمستانه نمادی از آرامش بخشی و امنیت در جامعه است.

صاحب‌خبر -

به گزارش دفاع‌پرس از مازندران، رزمایش طرح زمستانه یگان‌های امدادی و خدماتی در استان مازندران امروز با حضور «مهدی یونسی رستمی» استاندار مازندران، سردار «حسن مفخمی شهرستانی» فرمانده انتظامی مازندران و یگان‌های انتظامی، امدادی و خدماتی در ستاد انتظامی استان برگزار شد. 

«مهدی یونسی رستمی» استاندار مازندران از تلاش شبانه روزی نیرو‌های پلیس راه، پلیس راهور، تیم‌های هلال احمر، اورژانس و راهداری تشکر کرد و اجرای طرح رزمایش زمستانه را یکی از مهم‌ترین طرح‌های خدمات رسانی در کشور دانست و اظهار داشت: این رزمایش نمادی از آرامش بخشی و امنیت را در جامعه می‌رساند و منجر به امنیت جامعه می‌شود.

وی افزود: اجرای این رزمایش زمستانه منجر به سیاسیت‌های پیشگیرانه در امر تصادفات و مشکلات جاده‌ای می‌شود.

یونسی رستمی با بیان اینکه در استان مازندران ۸۴ نقطه حادثه خیز وجود دارد، ادامه داد: سعی خواهیم کرد با منابع موجود در استانداری و با مسئولان امر در راه داری و پلیس راه این نقاط حادثه خیز را به حداقل برسانیم تا تصادفات در جاده‌ها کاهش و امنیت جاده‌ای ارتقاء پیدا کند.

استاندار مازندران با تاکید بر هوشمند سازی پلیس در امر نظارت بر جاده‌ها و امنیت مسافران و گردشگران گفت: پلیس باید هوشمند سازی را سرلوحه کار خود قرار دهد تا نظارت‌ها دقیق‌تر و امنیت جاده‌ها بیشتر تامین شود.

انتهای پیام/