شناسهٔ خبر: 70225253 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

جلسه ستاد تنظیم بازار گیلان

اصناف در تنظیم بازار شب یلدا خود نظارتی کنند

استاندار گیلان از رسانه‌های استان خواست رعایت الگوی مصرف انرژی در ادارات و نهاد‌ها را رصد کنند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ هادی حق شناس عصر امروز در جلسه ستاد تنظیم بازار استان با اشاره به ناترازی انرژی و تأثیر آن بر تولید و صنایع استان، گفت: مسئولان باید به عنوان الگوی اجرایی، مراقب باشند، زیرا زمانی مردم الگوی مصرف را رعایت خواهند کرد که خود مسئولان عامل به آن باشند. 

وی با تاکید بر اینکه مردم فقط با کاهش یک تا ۲ درجه‌ای دمای فضای منزل، می‌توانند از خاموشی برق و تداوم فعالیت واحد‌های تولیدی کمک می‌کند، افزود: با مصرف بهینه سوخت در محل کار و خانه و تغییر سبک زندگی در زمستان، با پوشیدن لباس‌های گرم‌تر، دیگر مشکل ناترازی انرژی در استان نخواهیم داشت.

استاندار گیلان با بیان اینکه بر اساس پیش بینی هواشناسی، زمستان امسال برف، باران و سرمای بیشتری در استان در مقایسه با سال قبل خواهیم داشت، گفت: با توجه به ورود توده هوای سرد به استان در پایان هفته، تشدید بارندگی‌ها و پیش بینی بارش برف، احتمال افت فشار گاز و مشکل تامین برق در استان وجود دارد و از مردم گیلان درخواست می‌کنم با پوشیدن لباس گرم و مناسب و کاهش حتی یک درجه‌ای دمای محیط خانه‌ها، به مدیریت مصرف انرژی تا پایان فصل سرما کمک کنند.اصناف در تنظیم بازار شب یلدا خود نظارتی کنند

هادی حق شناس با تاکید بر اینکه فرمانداران و مسئولان دستگاه‌های اجرایی ملزم به نظارت بر مصرف بهینه مصرف انرژی در ادارات خود هستند، افزود: مشکل ناترازی انرژی در کشور، با همراهی مردم و هم افزایی مدیران قابل حل است.

وی اضافه کرد: باید در مصرف انرژی صرفه جویی کنیم در صورتی که این موضوع جدی گرفته نشود ما با بحران انرژی مواجه خواهیم شد.

استاندار با بیان اینکه رسانه‌ها هم مدیریت مصرف انرژی در ادارات را رصد کنند، گفت: خبرنگاران ضمن تشویق مردم به رعایت الگوی مصرف، اداراتی را که مصرف برق و گاز را مدیریت نمی‌کنند را رسانه‌ای کنند.

استاندار گیلان در ادامه با بیان اینکه تنظیم بازار شب یلدا بر عهده نظام صنفی خواهد بود، گفت: این تصمیم به معنی رها کردن بازار نیست و به جای دولت، اصناف وارد عمل می‌شوند و خود نظارتی می‌کنند.اصناف در تنظیم بازار شب یلدا خود نظارتی کنند

حق شناس افزود: ما حاضریم به عنوان استان پیشتاز هیچ گونه دخالت مستقیم در تنظیم بازار شب یلدا نداشته باشیم به شرطی که شب یلدای مردم گیلان گران‌تر از شب یلدای تهران و استان‌های همجوار نشود.

وی با بیان اینکه اگر ما اقتصاد را به مردم واگذار کنیم بسیاری از مشکلات حل خواهد شد، گفت: تخفیف در تعرفه‌های قانونی برای ساخت بنا‌های صنعتی و کشاورزی، سرمایه گذاران این بخش را تشویق می‌کند.

حق شناس با بیان اینکه باید از مزیت‌های گیلان به نفع مردم همین استان استفاده کرد، گفت: قیمت مرغ در گیلان به عنوان سومین تولید کننده مرغ کشور باید کمتر از تهران و استان‌های همجوار باشد تا منافع مردم استان تأمین شود.

در این جلسه همچنین هر یک از اعضا به بیان نکته نظرات خود در خصوص مصوبات جلسه امروز ستاد تنظیم بازار گیلان پرداختند.