شناسهٔ خبر: 70224290 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی | لینک خبر

برگزاری جلسه آموزشی با موضوع «تغذیه» در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان

صاحب‌خبر -

به گزارش روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان، خانم پرویزی، کارشناس مرکز خدمات جامع سلامت استان ضمن اشاره به مضرات برخی از روغن ها بیان داشت: روغن ها و چربی ها یکی از نیازهای ضروری بدن می باشد که سازمان جهانی بهداشت توصیه نموده است، منتهی مصرف غیر اصولی و زیادی آن که باعث افزایش مصرف اسیدهای چرب ترانس شامل LDL – کلسترول کاهش HDL – کلسترول (کلسترول خوب خون) و در نهایت باعث افزایش ابتلا به بیماری های قلبی – عروقی می گردد.

ایشان یادآور شد: برای تهیه غذا و سرخ کردن جزیی، روغن زیتون تصفیه شده انتخاب بسیار مناسبی است، ولی بطور کلی، حتی الامکان از سرخ کردن غذا بپرهیزید.

گفتنی است: این جلسه که با حضور کارمندان اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان برگزار گردید، توصیه شد که از روغن زیتون، کلزا و کنجد که تصفیه شده و دارای پروانه بهره برداری، مجوز بهداشت، مهر استاندارد و تاریخ مصرف هستند، استفاده شود.