شناسهٔ خبر: 70222118 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

محکومیت کابینت ساز متقلب در ارومیه

کابیت ساز متخلف در ارومیه برای تقلب در ساخت و نصب کابینت به پرداخت ۸۰۰ میلیون ریال جزای نقدی محکوم شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، حسین نجف زاده گفت: پرونده واحد کابینت سازی برای تقلب در ساخت و نصب کابینت به میزان ۲۵۰ میلیون ریال و ایرا ضرر و زیان به شاکی به میزان ۳۰۰ میلیون ریال در شعبه سوم هیات بدوی رسیدگی به تخلفات صنفی تعزیرات حکومتی شهرستان ارومیه رسیدگی شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان غربی افزود:شعبه رسیدگی کننده با بررسی پرونده و ارائه نکردن اسناد و دلایل قانونی، تخلف انتسابی را محرز و علاوه بر پرداخت ۳۰۰ میلیون ریال بعنوان جبران خسارت در حق شاکی خصوصی متخلف را به پرداخت ۵۰۰ میلیون ریال جریمه نقدی معادل ۲ برابر میزان تقلب محکوم کرد.
نجف زاده گفت: بازرسان اتاق اصناف مرکز استان گزارش تخلف را با شکایت شاکی خصوصی و در بازرسی از واحد کابین سازی کشف و پرونده آن را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.