شناسهٔ خبر: 70218734 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

آمادگی ۳۷۰ نیروی راهداری لرستان برای اجرای طرح زمستانی

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای لرستان گفت: ۳۷۰ نیروی راهداری در طرح زمستانی امسال آماده ارائه خدمت به مردم هستند. مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای لرستان گفت: ۳۷۰ نیروی راهداری در طرح زمستانی امسال آماده ارائه خدمت به مردم هستند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری برنا از لرستان ؛ عارف امرایی در  رزمایش ترافیکی طرح زمستانی که  در محل ستاد فرماندهی انتظامی استان برگزار شده بود ، اظهار کرد: طرح راهداری زمستانی امسال از ۲۰ آذرماه تا ۲۰ اسفندماه سال جاری برگزار میشود ، که در این طرح ۳۷۰ نیروی راهدار با استفاده از ۲۹۴ دستگاه ماشین آلات سبک، نیمه سنگین و سنگین  در  قالب ۳۹ اکیپ در جاده‌های استان مستقر هستند.

وی ادامه داد: راهداری استان تمهیدات لازم را برای  ارائه خدمات  در طرح زمستانی انجام داده است و آمادگی کامل برای خدمت به مردم در این فصل را دارد‌. 

 امرایی اضافه کرد: سامانه ۱۴۱ جهت اطلاع از آخرین وضعیت ترافیکی محورهای مواصلاتی، شرایط آب وهوایی، انسداد و،رخدادهای جاده ای ، شکایات مردمی ،انتقادات و پیشنهادات بصورت شبانه روزی در خدمت هموطنان است.

انتهای پیام