شناسهٔ خبر: 70216893 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

۷۰۰ واحد گشت پلیس راه در طرح زمستانه فعال هستند

ساری- سرپرست پلیس راه مازندران از بکارگیری ۷۰۰ واحد گشت پلیس راه در اجرای طرح زمستانه پلیس خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ هادی عبادی پیش ازظهر چهارشنبه در حاشیه اجرای رزمایش طرح زمستانه یگان‌های امدادی و خدماتی در ستاد فرماندهی انتظامی استان مازندران، گفت: هدف از اجرای این طرح هم افزایی و همپوشانی و تعامل بین دستگاهی براری باز نگهداشتن جاده‌ها بویژه در مسیرهای کوهستانی، انضباط بخشی محورها و تسریع ترددها در مسیرهای کوهستانی و ارائه خدمات مطلوب به شهروندان و مسافران است.

وی، کاهش حوادث ترافیکی و خسارات جانی و مالی مسافران را از دیگر اهداف این طرح دانست و افزود: هماهنگی‌های لازم بین یگان‌های امدادی و خدماتی جهت پوشش محورهای خطرناک و کوهستانی شده و با توجه به کولاک و برفی که در زمستان در پیش خواهیم داشت، مکان‌هایی را جهت استقرار شهروندان در صورت وقوع حوادث احتمالی در نظر گرفته شده است.

سرپرست پلیس راه مازندران از مسافران خواست: در حین سفر با احترام به قوانین و همچنین احترام به حقوق دیگران و با سرعت مطمئنه برانند تا خدای نکرده دچار حادثه جاده‌ای و خسارات جانی و مالی نشوند.

سرهنگ عبادی اطلاع از وضعیت ترافیکی جاده‌ها و استعلام وضعیت جوی مناطق مورد نظر و استفاده از تجهیزات زمستانی را از مواردی که حین سفر می‌تواند بسیار کارگشا باشد اعلام کرد و گفت: پلیس راه مازندران با ۷۰۰ واحد گشت در طول اجرای رزمایش طرح زمستانه جهت ارائه خدمات به مسافران در مناطق کوهستانی و محورهای پرخطر در کنار دیگر یگان‌ها هستند.