شناسهٔ خبر: 70215715 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

نماینده مردم اندیمشک در مجلس:

سه هزار و ۲۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی اندیمشک در اختیار یگان‌های نظامی است

دزفول - ایرنا - نماینده مردم اندیمشک در مجلس شورای اسلامی گفت: حدود سه هزار و ۲۰۰ هکتار از زمین‌های مرغوب کشاورزی این منطقه با گذشت بیش از ۳۰ سال از پایان جنگ و دستورالعمل های مربوطه، همچنان در اختیار یگان‌های نظامی قرار دارد.

صاحب‌خبر -

جهانبخش قلاوند روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا ، اندیمشک را دژ تسخیر ناپذیر ایران اسلامی در دوران دفاع مقدس دانست و افزود: جایگاه و موقعیت ممتاز این شهرستان در پشتیبانی از جبهه‌ موجب شد تا تعداد زیادی پادگان برای ساماندهی، آموزش و اعزام رزمندگان در اطراف اندیمشک ایجاد شود که با گذشت چند دهه از پایان جنگ همچنان شاهد ادامه فعالیت این مراکز که عموما در زمین های مرغوب کشاورزی است، هستیم.

وی با بیان اینکه حدود یک هزار هکتار از این زمین‌های کشاورزی به تملک پادگان‌ها در آمده است، ادامه داد: بیش از ۲ هزار هکتار از زمین‌های مرغوب شهرستان که هنوز در اختیار پادگان‌های نظامی است باید به اجرای طرح‌های کشاورزی و صنایع تبدیلی و ایجاد اشتغال و تولید اختصاص یابد.

نماینده مردم اندیمشک در مجلس شورای اسلامی، گفت: مکاتبه حقوقی با ستاد کل نیروهای مسلح نیز از طرف کمیسیون کشاورزی مجلس به زودی برای رهاسازی این زمین‌ها آغاز می‌شود.

وی حضور اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در اندیمشک را اقدامی مهم و ارزشمند دانست و افزود: اجرایی کردن مصوبه‌های مهم نشست شورای کشاورزی خوزستان در اندیمشک با حضور اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس در حل مسایل زیرساختی کشاورزی این شهرستان تعیین کننده است.

تکمیل پالایشگاه ذرت اندیمشک از محل صندوق کشاورزی دنبال می‌شود

قلاوند، اندیمشک را از شهرستان‌های مشمول طرح ۵۵۰ هزار هکتاری موسوم به طرح مقام معظم رهبری دانست و گفت: مطالعه مرحله اول و دوم طرح شبکه آبیاری پنج هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی پشمینه زار اندیمشک انجام شده ولی به دلیل تامین نشدن اعتبار مورد نیاز، عملیات اجرایی آن به ثمر نرسیده است که گره گشایی از این موضوع در دستور کار کمیسسون کشاورزی مجلس قرار دارد.

وی با تاکید بر تکمیل طرح‌های زیرساختی مهم کشاورزی اندیمشک افزود: تکمیل طرح احداث پالایشگاه ذرت اندیمشک نیازمند چهار هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار است که با موافقت رییس کمیسیون کشاورزی مجلس، پیگیری برای تخصیص اعتبار مورد نیاز برای این طرح شاخص از محل صندوق کشاورزی آغاز شده است.

نماینده مردم اندیمشک در مجلس شورای اسلامی با اشاره به موقعیت ممتاز شمال خوزستان از نظر تولید محصولات کشاورزی و لزوم ایجاد پایانه صادراتی در اندیمشک بیان کرد: موقعیت خاص جغرافیایی، مزیت‌های ترانزیتی و دسترسی آسان به منابع تولید از جمله امتیازهای ویژه این شهرستان است که فرآیند واگذاری زمین برای ایجاد پایانه چند منظوره صادراتی با اشتغال زایی بالا در اندیمشک آغاز شده است.

به گزارش ایرنا، محمدجواد عسکری رییس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی، اکبر فتحی معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی، جوانبخت معاون وزیر نیرو، وحید معاون سازمان منابع طبیعی، دکتر موالی زاده استاندار خوزستان، نمایند مردم شوشتر و اندیمشک و تعدادی از اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس به همراه دیگر مسوولان کشوری و استانی طی هفته اخیر در سفری سه روزه به خوزستان از طرح‌های مختلف کشاورزی در شهرستان‌های شوشتر، گتوند و اندیمشک بازدید کردند.

در انتهای سفر اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی به خوزستان،‌ شورای کشاورزی استان به ریاست استاندار خوزستان تشکیل و طرح‌های مهمی از جمله موارد یادشده در این سفر برای پیگیری در سطح ملی طرح و به تصویب رسید.