به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، سید محمدرضا طاهری، مدیر امور شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی قم با اشاره به اینکه سرانه مصرف آبزیان در قم حدود ۷.۵ کیلوگرم در سال به ازای هر نفر است، گفت: هر ساله با هدف ارتقای فرهنگ مصرف آبزیان در قم چندین دوره آموزشی در خصوص طبخ ماهی و جشنواره طبخ آبزیان با همکاری سازمان آموزش و پرورش و سازمان فنی و حرفهای در استان برگزار میکنیم.
وی با اشاره به این که اگر آگاهی مردم نسبت به فواید استفاده از آبزیان بیشتر شود، آن را بهطور مستمر در سبد غذایی خود قرار خواهند داد، افزود: ماهی، غذایی فراسودمند است که انواع مواد موردنیاز بدن انسان را تامین میکند و پزشکان مصرف مستمر آن را موجب حفظ سلامت افراد میدانند.