عباس خسروانی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در مرکزی اظهار کرد: یکی از راهبردهای شورای اسلامی شهر اراک طبق سند چشمانداز و برنامه راهبردی پنج ساله دوم این شهر، رشد سرانههای گردشگری در شهر است که بر اساس آن شورای شهر اقداماتی را برای کمک به توسعه گردشگری انجام خواهد داد.
وی افزود: از جمله برنامههای شورای ششم در این زمینه کمک به احداث زیرساختهای گردشگری از مسیر سرمایهگذاری است.
سخنگوی شورای اسلامی شهر اراک از نظر مساعد شورا در اعمال تخفیف ویژه برای احداث زیرساختهای گردشگری خبر داد و تصریح کرد: در نظر داریم در برنامه دوم حداکثر بهرهوری را در راستای رشد گردشگری از فضاهای عمومی را داشته باشیم و برنامه بازسازی بناهای تاریخی به ویژه بازار تاریخی اراک را دنبال خواهیم کرد تا شهر اراک برای گردشگران جذابتر شود.
خسروانی ادامه داد: برنامه بعدی شورای ششم ترویج حفاظت از میراث تاریخی و فرهنگ حراست از بناها و جاذبههای گردشگری طبیعی و تاریخی شهر است.
وی با بیان اینکه یکی دیگر از برنامههای شورای ششم برگزاری جشنوارههای سنتی و محلی است، عنوان کرد: اقدامات خوبی طی سه سال گذشته در این زمینه صورت گرفته است که در برنامه دوم نیز ادامه خواهد داشت و با کمک هنرمندان و خبرگان محلی و حمایت شهرداری نسبت به برگزاری رویدادهای فرهنگی، هنری و ورزشی اقدام خواهیم کرد.
سخنگوی شورای اسلامی شهر اراک تصریح کرد: شورای ششم بنا دارد با اعمال تخفیف ویژه در صدور مجوزهای احداث اماکن گردشگری سهم قابل توجهی را در رشد سرانههای گردشگری شهر اراک ایفا کند و در همین راستا با مساعدت و نظر مثبت اعضای شورای شهر در دفترچه عوارض و بهای خدمات سال آینده شاهد تخفیف خوبی در صدور پروانه ساخت اماکن گردشگری خواهیم بود تا انگیزهای برای سرمایهگذاری در این حوزه باشد.
خسروانی اضافه کرد: معتقد هستم که اعمال تخفیف در صدور پروانه ساخت برای واحدهای اقامتی و پذیرایی همچون هتلها، متلها و سفرهخانهها میتواند با کاهش هزینههای اولیه سرمایهگذاری، مشوق مالی برای سرمایهگذاران در رشد و بهبود کیفیت زیرساختهای گردشگری در شهر باشد.
وی تاکید کرد: هر میزان تخفیف در صدور پروانههای ساخت اماکن گردشگری از طریق افزایش ورود گردشگر، افزایش درآمد از طریق مالیات و رونق کسبوکارهای محلی بازگشت خواهد داشت، با این وجود برای دستیابی به نتایج مطلوب باید برنامهریزی دقیق، نظارت مستمر و توجه به چالشهای موجود در نظر گرفته شود.
سخنگوی شورای اسلامی شهر اراک گفت: یکی از نیازهای جدی اراک در رشد گردشگری تعاملات و همکاریهای بین بخشی است، زیرا توسعه گردشگری در اقدامات یک اداره کل خلاصه نمیشود، بلکه گردشگری یک صنعت و دارای یک زنجیره است که هریک از نهادها و سازمانها باید به وظایف خود عمل کنند.
خسروانی ادامه داد: یک فرماندهی واحد و هدایتگری قوی نیز در این زمینه وجود دارد که در این میان نقش شوراها و شهرداریها برجسته است.
وی عنوان کرد: تلاش ما این است که مدیریت شهری به وظایف خود در زمینه رشد سرانههای گردشگری بهویژه زیرساختها عمل کند، البته اقدامات خوبی طی سه سال گذشته صورت گرفته است و سالهای آینده در قالب برنامه راهبردی عملیاتی پنج ساله دوم شهر اراک ادامه خواهد داشت.