به گزارش مفدا مراغه ، راهاندازی رستوران مکمل در کنار رستوران اصلی در جهت تنوع بخشی به غذاهای دانشجویی بوده است. زیرا غذای دانشجویی ساختار مشخص و تنوع غذایی محدودی دارد، در حالی که در رستوران مکمل، تنوع غذایی بیشتر است.
طرح رستورانهای مکمل از جمله طرحهای موفق در مجموعه دانشگاههای وزارت علوم بوده و به همین سبب مورد توجه وزارت بهداشت و دانشگاه های علوم پزشکی کشور قرار گرفته است و در همین راستا دانشکده علوم پزشکی مراغه نیز با توجه به بررسی های بعمل آمده تصمیم بر راهاندازی این رستوران در کنار آشپزخانه مرکزی دانشکده را گرفت.
رستوران مکمل مزیتهای مختلفی دارد که از جمله میتوان به افزایش قابل توجه میزان منوهای غذایی، افزایش میزان رضایتمندی دانشجویان به سبب تنوع در انتخاب منوهای غذایی اشاره کرد.
با توجه به برنامه ریزی های به عمل آمده، مبلغی بالغ بر ۵٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰ ریال جهت راه اندازی و خرید تجهیزات رستوران مکمل هزینه شده است و تلاش مجموعه دانشکده علوم پزشکی مراغه بر بهبود و توسعه ارائه خدمات به دانشجویان متمرکز شده است.