شناسهٔ خبر: 70207361 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دفاع پرس | لینک خبر

فرمانده انتظامی استان گیلان خبر داد؛

اجرای طرح زمستانی در ۴۴۹ ایستگاه ثابت و سیار

سردار «ملکی» با اشاره به اجرای طرح زمستانی در ۴۴۹ ایستگاه ثابت و سیار گیلان گفت: نیرو‌های پلیس راه گیلان نیز با ۶۰ تیم در طرح زمستانی برای خدمات‌رسانی به مردم و مسافران حضور دارند.

صاحب‌خبر -

به گزارش دفاع‌پرس از رشت، سردار «عزیزاله ملکی» فرمانده انتظامی استان گیلان امروز در مراسم آغاز رزمایش طرح زمستانی پلیس و یگان‌های امدادی که در محل ستاد فرماندهی انتظامی استان گیلان برگزار شد، اظهار داشت: هزار و ۷۰۶ نفر از گروه‌های امدادی در ۱۶۵ ایستگاه ثابت و ۲۸۴ ایستگاه سیار در رزمایش طرح زمستانی گیلان حضور دارند.

وی با بیان اینکه نیرو‌های پلیس راه گیلان نیز با ۶۰ تیم به تعداد ۳۳۵ نفر در طرح زمستانی برای خدمات‌رسانی به مردم و مسافران حضور دارند تصریح کرد: طرح زمستانی با هدف تسریع در عبور و مرور وسایل نقلیه، کنترل ایمنی معابر و مدیریت ترافیک در چهار گردنه برفی اصلی و محور‌های کوهستانی گیلان به اجرا درآمده‌است.

فرمانده نیروی انتظامی گیلان افزود: متاسفانه سال گذشته در فصل زمستان ۱۱۱ نفر در تصادفات سطح استان جان خود را از دست دادند و تردد خودرو نیز نسبت به سال ماقبل آن پنج درصد افزایش یافت.

وی افزود: برای پنجمین سال با تلاش دستگاه‌های متولی امر ترافیک جانباختگان ناشی از تصادفات در گیلان کاهش یافت.

رئیس پلیس راه گیلان نیز در این رزمایش با اشاره به اجرای طرح زمستانی در چهار گردنه اصلی و برف گیر، محور‌های ییلاقی و کوهستانی استان گفت: پلیس راه فرماندهی انتظامی استان با برنامه‌ریزی مناسب و با همکاری دستگاه‌های اجرایی و مجری طرح به منظور ارتقاء سطح خدمات‌رسانی مطلوب، جلوگیری از انسداد معابر، انضباط بخشی در عبور و مرور و کاهش جانباختگان ناشی از تصادقات رانندگی با بسیج تمامی امکانات خودرویی و پرسنلی خود در طرح زمستانی فعال است.

سرهنگ صفاری اظهار کرد: تمام دستگاه‌های متولی طرح زمستانی با بهره‌گیری از تجربه سال‌های گذشته از آمادگی لازم برای خدمات‌رسانی به مردم برخوردار بوده و با حداکثر توان در کنار پلیس آرامش خاطر و رضایتمندی مردم را فراهم می‌کنند.

گفتنی است طرح زمستانی یگان‌های امدادی گیلان با همکاری هزار و ۷۰۶ نفر از گروه‌های امدادی در استان از امروز آغاز و به مدت سه ماه ادامه دارد.

انتهای پیام/