شناسهٔ خبر: 70205004 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: اکونیوز | لینک خبر

تدوین برنامه جامع در حوزه راه و ترافیک راه برون رفت از حوادث... -

اقتصاد ایران: کرمانشاه- فرمانده انتظامی استان کرمانشاه با تاکید بر لزوم کاهش تلفات ناشی از حوادث جاده‌ای، گفت: تدوین برنامه جامع در حوزه راه و ترافیک راه برون رفت از حوادث ترافیکی است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، سردار مهدی حاجیان ظهر سه‌شنبه در مراسم آغاز اجرای طرح زمستانی پلیس‌راه که همزمان با سراسر کشور برگزار شد، اظهار کرد: طرح زمستانی پلیس راه از امروز بیستم آذر ماه همزمان با سراسر کشور آغاز شد و تا ۲۰ اسفند ماه ادامه خواهد داشت که این برنامه به منظور افزایش و ارتقا ایمنی همشهریان در جاده و محورهای مواصلاتی اجرایی خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه چهار اصل و هدف اساسی در اجرای طرح زمستانه پلیس راه دنبال می‌شود، افزود: رسیدگی هرچه سریع‌تر به حوادث جاده‌ای و ارتقا و افزایش ایمنی در جاده‌ها از جمله اهداف این طرح است که که برای اجرای موفق آن نیازمند همراهی و همدلی مردم و سایر دستگاه‌های مربوطه هستیم چراکه پلیس بدون همراهی و یاری مردم نمی‌تواند ارائه خدمات مطلوب داشته باشد.

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه تصریح کرد: بر اساس آمار استان کرمانشاه ۹۵ درصد حمل ونقل مسافران در استان کرمانشاه از طریق جاده‌های استان انجام می‌گیرد که بر همین اساس از ابتدای امسال تاکنون ۱۶۷ میلیون و ۷۰۰ هزار تردد در این محورهای مواصلاتی ثبت شده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۸ درصد رشد داشته است.

سردار حاجیان با بیان اینکه در ایام اربعین چهار میلیون تردد در محورهای مواصلاتی استان کرمانشاه به ثبت رسیده، تاکید کرد: از ابتدای امسال پنج هزار و ۲۰۰ مجروح و ۳۴۵ نفر جان باختند که نسبت به مدت مشابه سال گذشته آمار جان باختگان پنج درصد و آمار مجروحین ۲ درصد کاهش داشته است.

وی تدوین برنامه جامع را عاملی برای امنیت دانشت و خاطر نشان کرد: بر اساس برنامه‌ریزی‌ها آمار و روند کاهش تصادفات سالانه باید حداقل به ۲۰ درصد برسد که این امر تنها با جدیت در کار و تلاش برای رفع نقاط حادثه خیز ممکن است.

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه با اشاره به اینکه راه برون رفت از مشکلات ترافیکی استان نیازمند برنامه جامع است، گفت: آنچه که در حوزه ترافیکی و راه تأثیر گذار است داشتن یک برنامه منسجم و تدوین برنامه جامع است که در این راستا با استفاده از تشکیل گشت‌های تلفیقی در محورهای مواصلاتی و واکنش سریع در هنگام حوادث جاده‌ای نسبت به تشکیل اتاق وضعیت برای کاهش آمار تصادفات، محروحین و فوتی‌ها باید اقدام شود.

سردار حاجیان با تاکید بر لزوم توجه به تابلو و اعلان‌های راهور در جاده، عنوان کرد: راننده، جاده و خودرو سه مؤلفه مهم در افزایش و یا کاهش حوادث جاده‌ای است که در صورت توجه به این سه مؤلفه می‌توان اقدام مثبتی در راستای کاهش حوادث داشت.

وی همچنین با تاکید بر نیاز به الکترونیکی شدن تابلوهای هشدار دهنده، مطرح کرد: داشتن این تابلوها به صورت الکترونیکی باعث می‌شود که پس از بروز تخلف به صورت الکترونیک به متخلف هشدار داده شود.

برچسب‌ها: