شناسهٔ خبر: 70201376 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: فدراسیون والیبال | لینک خبر

عطایی: فاصله بین دو دیدار اولمان تنها ۲۱ ساعت استتیم لوبه را همه می‌شناسیم

صاحب‌خبر -

سرمربی تیم فولاد ایران گفت: رقابت‌های قهرمانی باشگاه‌های مردان جهان برنامه فشرده‌ای دارد و در مرحله مقدماتی هر روز دیدار خواهیم داشت. فاصله بین دیدار اول و دوم‌مان تنها ۲۱ ساعت است.

به گزارش دپارتمان ارتباطات فدراسیون والیبال، نوزدهمین دوره مسابقات والیبال قهرمانی باشگاه‌های مردان جهان از امروز (سه‌شنبه ۲۰ آذر) به میزبانی سالن سابیازینیو آرنا در شهر اوبرلندیا برزیل برگزار خواهد شد و به مدت ۶ روز ادامه دارد. هشت تیم در این مسابقات حضور دارند که تیم‌های فولاد (قهرمان آسیا) و شهداب (نایب قهرمان آسیا) به نمایندگی از قاره کهن به مصاف مدعیان جهانی خواهند رفت.

بهروز عطایی سرمربی تیم فولاد ایران درخصوص شرایط مسابقات و میزبانی برزیل گفت: خداراشکر همه چیز خوب است. طی دو روز اخیر سه جلسه تمرین را پشت سر گذاشتیم و عصر روز شنبه نیز در سالن مسابقات تمرین کردیم که خوشبختانه وضعیت سالن خوب بود.

وی ادامه داد: روز گذشته(دوشنبه ۱۹ آذر) مجددا در سالن اصلی تمرین کردیم و برای اولین دیدارمان آماده شدیم.

عطایی با اشاره به دیدار با لوبه افزود: تیم لوبه را همه می‌شناسیم و می‌دانیم چه تیم قدرتمندی است. آن‌ها در هفته پایانی لیگ ایتالیا هم تیم ترنتینو را ۳ بر صفر شکست دادند. از این تیم اطلاعاتی داریم و سعی می‌کنیم که والیبال خوبی مقابل این تیم ارائه دهیم.

سرمربی تیم فولاد ایران در پایان گفت: تمام تلاش‌مان این است که بهترین عملکرد را داشته باشیم. رقابت‌های قهرمانی باشگاه‌های مردان جهان برنامه فشرده‌ای دارد و در مرحله مقدماتی هر روز دیدار خواهیم داشت. فاصله بین دیدار اول و دوم‌مان فقط ۲۱ ساعت است اما نهایت تلاش‌مان را می‌کنیم تا در رقابت با لوبه عملکرد مطلوبی داشته باشیم.