به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، مسئول برگزاری جشنواره گفت: قورمه غذای سنتی و مغذی مردم مهریز است که با استفاده از گوشت گوسفند و پیاز و دنبه تهیه و طی زمان با روشهای متنوعی طبخ و نگهداری میشود.
سید محمد امین بیدکی هدف از این جشنواره را معرفی گردشگری میراث فرهنگی و غذاهای محلی مهریز عنوان کرد و افزود: جشنواره قورمه علاوه بر ترویج غذاهای سنتی، فرصتی برای معرفی باغ جهانی پهلوانپور است.

کد ویدیو
دانلود

<div id="video-display-embed-code_11806533"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4402825/11806533?width=600&height=350"></script></div>