شناسهٔ خبر: 70178248 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

رییس دانشگاه صنعتی قم:

رشته‌های دانشگاه صنعتی قم با توجه به نیاز بازار تدوین شده‌است

قم - ایرنا - رییس دانشگاه صنعتی قم گفت: تدوین رشته‌های تحصیلی در این دانشگاه با توجه به نیاز بازار می‌باشد که در همین رابطه امسال رشته متالورژی هم به درخواست صاحبان صنایع استان به رشته‌های دانشگاه اضافه شده‌است.

صاحب‌خبر -

جلال رضایی نور روز دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا، بیان کرد: در حال حاضر نزدیک به ۲ هزار دانشجو در در ۲۸ رشته فنی و مهندسی در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در دانشگاه صنعتی قم تحصیل می‌کنند که اکثر آن‌ها با توجه به بسترسازی انجام شده برای آموزش مهارت‌های مورد نیاز حوزه صنعت و تولید در این دانشگاه، پس از فارغ التحصیل شدن مشکلی در حوزه اشتغال و کسب درآمد ندارند.

وی افزود:‌ دانشگاه صنعتی قم بیشترین ارتباط را با صاحبان صنایع استان دارد و با برگزاری همایش‌های تخصصی و رویدادهای مشترک تلاش می‌کند از نیازهای کنونی تولیدکنندگان در حوزه نیروی انسانی، تجهیزات و فناوری مطلع و برای رفع آن در قالب انجام پژوهش‌های کاربردی با محوریت اساتید دانشگاه و مشارکت فعال دانشجویان گام بردارد.

وی ادامه داد: نقش آفرینی دانشگاه صنعتی قم در حوزه اشتغال و رفع مشکل تولیدکنندگان استان، مورد توجه استاندار قم نیز قرار گرفته‌است و وی در جریان حضور خود در این دانشگاه به مناسبت روز دانشجو بر این مطلب تاکید کرد.

گفتنی است دانشگاه صنعتی از سال ۱۳۸۷ با ۲ رشته مهندسی صنایع و کامپیوتر با هدف تربیت دانشجویانی متعهد و متدین آغاز به کارکرد؛ در حال حاضر با ۲۸ رشته در مقطع کارشناسی، ارشناسی ارشد و دکتری و داشتن اعضای هیات علمی برجسته در رشته‌های مختلف تحصیلی پذیرای ۲ هزار دانشجو از ایران و سایر کشورهای جهان است.

به گزارش ایرنا، روند پیشرفت فعالیت‌های صنعتی در استان قم طی سال‌های اخیر مطلوب است و در همین رابطه مسئولان این حوزه تلاش دارند تا واحدهای تولیدی پاک، پیشرفته، اشتغالزا، کم آب‌بر و دارای سازگاری بیشتر با محیط زیست در شهرک‌های صنعتی استان ایجاد شود و حمایت از سرمایه گذاران این گونه‌ طرح‌های صنعتی در اولویت باشد.

گفتنی است شهرک‌های صنعتی قم امکانات فنی و زیرساختی مناسبی برای فعالیت‌های تولیدی در حوزه‌های مختلف دارند و سرمایه‌گذاران با استفاده از این ظرفیت و نیز نزدیک بودن این شهرک‌ها به پایتخت و عمده بازارهای مصرف کشور و همچنین صادرات به کشورهای هدف می‌توانند فعالیت اقتصادی سودآوری را در این استان ایجاد کنند.

استان قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، شهاب (چاپ و نشر)، سلفچگان، محمودآباد، ثامن الائمه (ع)، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود و همچنین ۲ شهرک غیردولتی است که هر کدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایه‌گذاری، تولید و اشتغال دارد و در شهرک ها و نواحی صنعتی استان قم نزدیک به ۲ هزار واحد بهره‌بردار با اشتغال بیش از ۵۷ هزار نفر در رشته صنعت های مختلف مشغول تولید هستند.