به گزارش مفدا تهران، در پی انعقاد تفاهم نامه با دانشکده تغذیه و رژیم شناسی با هدف بهبود کیفیت غذای دانشجویان و ارائه خدمات تغذیه متناسب با نسل جوان دانشجو، چهارشنبه ۱۴ آذر دکتر فرهاد حبیبی مدیر امور دانشجویی دانشگاه، دکتر محمود علیزاده ثانی استادیار دانشگاه و دکتری بهداشت و ایمنی موادغذایی و دکتر فردین جوانمردی هیئت علمی گروه علوم و صنایع غذایی دانشکده تغذیه و رژیم شناسی پزشکی از آشپزخانه مرکزی کوی علوم پزشکی تهران بازدید کردند و فضای آشپزخانه و محل توزیع غذا را مورد ارزیابی قرار دادند.
در این بازدید انبار خشکبار، سردخانه گوشت، سردخانه لبنیات، انبار برنج و روغن، سردخانه دیفراست، سردخانه سبزیجات، سردخانه میوه، پستایی سبزیجات، سالن تخته کاری، سالن های پخت تفکیک شده برنج پزی، کباب پزی و خورشت پزی مورد ارزیابی قرار گرفت.
توضیح اینکه، در این بازدید نکات کلیدی مطرح شده در راستای ارتقا کیفیت پخت و توزیع غذای دانشجویان در دستور کار قرار گرفت که این مهم در آینده اجرایی شود.
کد خبر: ۲۴۰۲۰۱