شناسهٔ خبر: 70164417 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

نماینده ایران در هیئت عامل اوپک اعلام کرد؛

سهم جی‌ئی‌سی‌اف در سبد انرژی جهان در حال افزایش است/ پیش‌بینی آینده درخشان برای گاز طبیعی

افشین جوان گفت: کشور‌های عضو مجمع کشور‌های صادرکننده گاز ۷۰ درصد ذخایر گاز، ۴۰ درصد تولید، ۴۷ درصد صادرات گاز از طریق خط لوله و ۵۱ درصد از صادرات ال‌ان‌جی را در اختیار دارند. سهم جی‌ئی‌سی‌اف در سبد انرژی به‌ویژه در بخش سوخت‌های فسیلی رو به افزایش است و آینده بسیار درخشانی برای گاز طبیعی پیش‌بینی می‌شود.

صاحب‌خبر -

سهم جی‌ئی‌سی‌اف در سبد انرژی جهان در حال افزایش است/ پیش‌بینی آینده درخشان برای گاز طبیعی

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، افشین جوان نماینده ملی ایران در اوپک در حاشیه بیست‌وششمین نشست وزارتی مجمع کشور‌های صادرکننده گاز در جمع خبرنگاران با اشاره به همکاری کشور‌های عضو مجمع کشور‌های صادرکننده گاز با یکدیگر اظهار کرد: ایران و روسیه در این چارچوب همکاری‌هایی در زمینه‌های تحقیقاتی و پروژه‌ای دارند که در حال پیشرفت است.

وی از گاز به عنوان پلی بین جهان سنتی و جدید یاد کرد و با بیان اینکه این سوخت نقش مهمی در سبد انرژی جهان دارد، اظهار کرد: کشور‌های عضو مجمع کشور‌های صادرکننده گاز ۷۰ درصد ذخایر گاز، ۴۰ درصد تولید، ۴۷ درصد صادرات گاز از طریق خط لوله و ۵۱ درصد از صادرات ال‌ان‌جی را در اختیار دارند.

نماینده ملی ایران در اوپک با یادآوری اینکه جی‌ئی‌سی‌اف از سال ۲۰۰۹ تا هم‌اکنون درحال پیشرفت است، افزود: سهم جی‌ئی‌سی‌اف در سبد انرژی به‌ویژه در بخش سوخت‌های فسیلی رو به افزایش است و آینده بسیار درخشانی برای گاز طبیعی پیش‌بینی می‌شود.

جوان به حضور هیئت‌های عالرتبه برای شرکت در نشست تهران اشاره کرد و با بیان اینکه این حضور در سطح وزیران و معاونان پیام مهمی دارد، افزود: نشست‌های جی‌ئی‌سی‌اف هر سال بلوغ بیشتری می‌یابد و همکاری بین کشور‌ها این مجمع مستحکم‌تر می‌شود.

وی ابراز امیدواری کرد با پیوستن اعضای جدید به مجمع کشور‌های صادرکننده گاز این مجمع محکم‌تر به راه خود ادامه دهد.

نماینده ایران در هیئت عامل اوپک با بیان اینکه انرژی‌های جدید تکمیل‌کننده گاز یا نفت هستند و سوخت‌های فسیلی به‌راحتی از سبد سوخت دنیا خارج نمی‌شوند و همچنان وابستگی به این سوخت‌ها وجود دارد، گفت: به نظر حداقل تا سال‌های ۲۰۶۰ تا ۲۰۷۰ گاز و نفت به مسیر خود ادامه می‌دهند.