به گزارش رکنا به نقل از روابط عمومی سازمان تنظیم مقررات رسانههای صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی ، عباس یزدانی سرپرست دانشکده الهیات دانشگاه تهران به اتفاق جمعی از معاونان، مدیران و نمایندگان تشکلهای دانشجویی روز گذشته به مناسبت روز دانشجو از نمایشگاه دائمی ساترا بازدید و در فضایی صمیمانه با مدیران این سازمان گفتوگو کردند.
یزدانی در حاشیه بازدید از نمایشگاه دائمی ساترا درباره بخشهای مختلف این سازمان بیان کرد: امروز بازدیدی به انجام رسید که در آن بخشهای متنوع و مفیدی ارائه شد. اطلاعاتی که همکاران محترم ساترا ارائه کردند، چه در حضور اساتید محترم و چه دانشجویان عزیز ما که نمایندگان تشکلهای مختلف دانشجویی بودند بسیار مورد استقبال قرار گرفت. مطالب ارائه شده درباره رسانههای صوت و تصویر فراگیر و شبکه نمایش خانگی بسیار ارزشمند و قابل استفاده بود، هم برای اساتید و هم دانشجویان. همچنین زمینههای همکاری و فعالیتهای مشترک بین دانشکده الهیات و سازمان تنظیم مقررات رسانه های صوت و تصویر فراگیر به خوبی مطرح شد.
وی درخصوص زمینههای همکاری بین دانشکده الهیات و ساترا خاطرنشان کرد: ما در دانشکده الهیات، رشتههایی همچون فقه و مبانی حقوق اسلامی داریم که میتوانند در بسیاری از مباحث حقوقی ورود کنند و همکاریهای موثری داشته باشند. اساتید مجربی داریم که بالای بیست سال سابقه تدریس در این زمینهها دارند همچنین دانشجویانی که میتوانند در مسائل حقوقی و تنظیمگری کمک کنند. همچنین مقرر شد از ظرفیت محتوایی دانشکده در برخی شوراهای ساترا استفاده شود. امیدواریم بتوانیم ارتباطات و همکاریهای مؤثرتری بین سازمان تنظیمگر صوت و تصویر فراگیر و دانشکده الهیات برقرار کنیم.
یزدانی در پاسخ به این سوال که با توجه به نقش و مسئولیت ساترا، به نظر شما این سازمان از ابتدا تاکنون چه مسیری را طی کرده و باید به چه سمتی حرکت کند، گفت: ضرورت تقویت چنین نهادی(ساترا) در کشور ما کاملا احساس میشود، بهویژه با توجه به مسائل فرهنگی جامعه و اینکه انقلاب ما اساسا یک انقلاب فرهنگی بوده است. جامعه ما جامعهای مذهبی است و مراقبتهای فرهنگی اهمیت بسیاری دارد. خوشبختانه، ساترا در این زمینه موفق عمل کرده و پیشرفتهایی که در حوزه نظارت بر مسائل فرهنگی حاصل شده، بسیار مشهود است. به نظرم، چشمانداز خوبی برای ساترا قابل تصور است.