شناسهٔ خبر: 70161720 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: ۵۹۸ | لینک خبر

بورس دوباره افت کرد

امروز شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران ۱۶ هزار و ۴ واحد افت کرد و به رقم دو میلیون و ۴۵۲ هزار و ۷۵۸ واحد رسید.

صاحب‌خبر -

به گزارش پایگاه خبری 598، بازار بورس پس از چهار هفته رشد متوالی، دیروز و امروز با کاهش مواجه شد اما امروز اغلب نمادها از منفی به مثبت گرایش پیدا کردند که می‌تواند نشانه مثبت شدن احتمالی بازار فردا باشد؛ به هر ترتیب امروز شاخص کل با افت ۱۶ هزار واحد به رقم دو میلیون و ۴۵۲ هزار واحد رسید.

شاخص بازار بورس در هجدهمین روز از سومین ماه پاییز کاهش یافت. امروز شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران ۱۶ هزار و ۴ واحد افت کرد و به رقم دو میلیون و ۴۵۲ هزار و ۷۵۸ واحد رسید. این در حالی است که چهارشنبه هفته قبل برای اولین بار به کانال ۲.۵ میلیون واحد رسیده بود که دیروز این کانال را از دست داد.

روز یکشنبه شاخص هم‌وزن هم ۴۲۲۴ واحد کاهش داشت و در عدد ۷۹۰ هزار و ۲۹۶ واحد ایستاد.

در دومین روز هفته تعداد سهام مثبت بورس ۱۱۴ عدد و سهام منفی ۲۲۳ عدد بود. به طور کلی بازار ۰.۶۵ درصد کاهش داشت.

روز یکشنبه حدود ۴۸۲ هزار فقره معامله به ارزش ۱۱ هزار میلیارد تومان در بازار سهام انجام شد.

فولاد، فملی و فارس به ترتیب بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص بورس داشتند. از نمادهای پرتراکنش نیز می‌توان به وبملت، خودرو و ذوب اشاره کرد.

روز ۱۸ آذر ۱۴۰۳ شاخص فرابورس ایران نیز ۱۶ واحد کاهش یافت و به ۲۴ هزار و ۲۸۰ واحد رسید.

تعداد معاملات امروز فرابورس ۲۴۷ هزار فقره و ارزش آن ۴۸ هزار میلیارد تومان بود.

بپاس و وسپهر بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص فرابورس داشتند اما آریا اثر منفی ایجاد کرد. وسپهر، خاور و فرابورس هم از نمادهای پرتراکنش بودند.

امروز اگرچه بازار سرمایه دچار افت شاخص شد اما اغلب نمادها از منفی به مثبت گرایش پیدا کردند که می‌تواند نوید مثبت شدن بازار فردا باشد. روز یکشنبه آخرین قیمت بیشتر سهم‌ها بالاتر از قیمت پایانی آنها بود.

با برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و پیروزی ترامپ در روز ۱۶ آبان، اگرچه بازار سهام در ایران منفی شد اما عمده نمادها در گروه‌های معادن، پتروشیمی، فلزات اساسی و سکه طلا مثبت شدند. از چهار هفته قبل تا روز شنبه هفته جاری نیز بورس روند مثبتی به خود گرفته بود.

برخی کارشناسان معتقدند بازار سرمایه به لحاظ بنیادی شرایط مطلوبی دارد اما متغیرهای سیاسی، کمبود نقدینگی، عدم اعتماد سهامداران و فعالیت نوسان‌گیری باعث می‌شود تا بازار نتواند آن‌طور که باید و شاید رشد کند.

منبع: ایسنا