شناسهٔ خبر: 70161173 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

ارائه ۶.۴ میلیون خدمت درمانی رایگان توسط گروه‌های جهادی سلامت سازمان بسیج جامعه پزشکی

رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور با اشاره به عضویت ۲۰۰ هزار نفر از کادر درمان در بسیج جامعه پزشکی کشور و فعالیت این اعضا در ارائه خدمات درمانی رایگان به مناطق محروم گفت: سال گذشته بیش از ۶ میلیون و ۴۲۰ هزار خدمت درمانی رایگان به مردم ارائه شد.

صاحب‌خبر -

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، دکتر محمدحسین زارع‌زاده با بیان این که تاریخچه تشکیل بسیج جامعه پزشکی به دوران دفاع مقدس و اعزام پزشکان به جبهه‌ها برای درمان مجروحان جنگی بازمی‌گردد، اظهار کرد: در حال حاضر نیز فعالیت‌های جهادی عمدتاً در قالب طرح شهید رهنمون در حال اجراست. در این طرح، خدمات درمانی شامل ویزیت، غربالگری بیماری‌های مختلف، معاینات تخصصی و فوق تخصصی، انجام اعمال جراحی، ارائه مشاوره‌های تغذیه، روانشناسی و خدمات آزمایشگاهی، دارویی و دندانپزشکی به مردم در مناطق کمتر برخودار ارائه می‌شوند.

وی افزود: حدود ۲۰۰ هزار نفر از همکاران سلامت عضو بسیج جامعه پزشکی هستند که در برنامه‌های محرومیت‌زدایی و ارائه خدمات درمانی به مردم مناطق کم‌برخوردار با مشارکت و فعالیت دارند و در زمان حاضر بیش از ۱۰۰۰ گروه جهادی در حال ارائه خدمات درمانی رایگان به مردم هستند.

رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی ادامه داد: این خدمات به صورت مستمر در حال جریان است و متناسب با برنامه‌ها و مناسبت‌ها ممکن است میزان ارائه این خدمات بیشتر شود، برای مثال در پیاده‌روی اربعین تعداد زیادی از همکاران در مواکب حضور پیدا و به زائران خدمت ارائه می‌کنند.

وی با اشاره به میزان خدمات درمانی ارائه شده در سال گذشته توسط اعضای بسیج جامعه پزشکی تصریح کرد: در سال ۱۴۰۲ بیش از ۵۳ بیمارستان صحرایی در مناطق کم برخوردار دایر شد و بیش از ۶ میلیون و ۴۲۰ هزار خدمت درمانی اعم از ویزیت و خدمات درمانی ذکرشده را به هموطنان ارائه کرده‌ایم.

زارع‌زاده همچنین به ارائه خدمات درمانی به مجروحان لبنانی اشاره و خاطرنشان کرد: پس از وقوع حادثه تروریستی انفجار پیجر‌ها در لبنان با توجه به تعداد مجروحین این عملیات تروریستی و نیاز ایجاد شده در کشور لبنان، در کمتر از ۲۴ ساعت از وقوع حادثه گروه اول درمانی را جهت امدادرسانی به مجروحین با هماهنگی نهاد‌های مرتبط به لبنان اعزام کردیم که این گروه بر اساس نیاز مجروحین، عمدتاً چشم پزشک بودند و به مداوای بخشی از مجروحین پرداختند.