شناسهٔ خبر: 70159813 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

قاتل خاموش جان یک نفر را در چهارمحال و بختیاری گرفت

شهرکرد - ایرنا - رییس اورژانس پیش بیمارستانی چهارمحال و بختیاری و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: گاز مونوکسید کربن جان یک زن ۷۸ ساله را در شهرستان کوهرنگ گرفت.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا به نقل از اورژانس ۱۱۵ استان، محمود شمسی‌پور روز یکشنبه با اعلام این خبر افزود: با دریافت گزارش دیسپچ اورژانس چهارمحال و بختیاری در ساعت ۷:۵۲ صبح روز یکشنبه پایگاه ۱۱۵ کوهرنگ به آدرس اعلام شده واقع در منزل مسکونی اعزام و با صحنه فوت یک زن ۷۸ ساله به علت گاز گرفتگی مواجه شدند.

وی اظهار داشت: با تلاش تکنسین‌های اورژانس بلافاصله عملیات احیای قلبی ریوی بیمار انجام شد که پس از انجام عملیات احیا، مددجو به بیمارستان کوهرنگ منتقل شد.

بیشتر بخوانید:

امسال ۴۴ نفر در چهارمحال و بختیاری بر اثر مسمومیت فوت کردند

رییس اورژانس ومدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال و بختیاری گفت: در این حادثه مددجوی مرد ۸۰ ساله دیگر نیز که دچار مسمومیت با گاز مونوکسید کربن شده بود به بیمارستان منتقل شد.

به گزارش ایرنا،۶۳ پایگاه اورژانس در استان چهارمحال و بختیاری با فعالیت ۴۰۰تکنسین اورژانس فعال است.

اورژانس چهارمحال و بختیاری اعلام کرد از ابتدای سال ۱۴۰۲ تا ۱۸ آذرماه همان سال از تعداد ۱۲۶ مورد مسمومیت با گاز مونوکسید کربن متاسفانه یک نفر جان خود را از دست داد و این در حالی است که با وجود تلاش‌ها در خصوص اطلاع‌رسانی و هشدارهای لازم این آمار در مدت مشابه سال ۱۴۰۳ روند افزایشی داشته است و از ابتدای سال جاری تا ۱۸ آذرماه ۱۴۰۳ از تعداد ۱۳۲ مورد مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن سه نفر فوت شده‌اند.