به گزارش ایرنا، روستای «دلی مهتاب» که در منطقه ای محروم و دور افتاده و در آخرین نقطه ی مرزی شهرستان بویراحمد قرار دارد، با یک حرکت جهادی روی روشنایی را دید.
ساکنان این روستا که سرزمین آنان در مرز میان شهرستان های بویراحمد، کهگیلویه و بخش لوداب از توابع شهرستان بویراحمد واقع شده از اتصال به شبکه برق خوشحال هستند.
بخش لوداب با ۱۲۸ روستا و ۱۳ هزار نفر جمعیت از مناطق کوهستانی سخت گذر و کمتر توسعه یافته استان کهگیلویه و بویراحمد محسوب می شود.
مردمان روستای ۴۵ نفری « دلی مهتاب» که با دامپروری و زراعت روزگار می گذرانند شنبه شب هفدهم آذرماه پس از سال ها، زندگی در روشنایی را تجربه کردند تا به آینده روشن امیدوارتر باشند.
بهسازی شبکه برق روستای دلی مهتاب
مدیر امور برق شهرستان بویراحمد گفت: شبکه تخریب شده برق روستای «دلی مهتاب» پس از سال ها با سرمایه گذاری ۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریالی، بهسازی و شب گذشته، پس از چندین سال شبکه برق این منطقه محروم دوباره پایدار شد.
محمدحسین فریدونی افزود: برای تحقق این امر شبکه برق ۴۰ کیلومتری روستای «دلی مهتاب» بهسازی و اصلاح شد.
وی تاکید کرد: تعویض ۱۴ اصله پایه برق شکسته و اصلاح و بهسازی ۲۷ اصله پایه دیگر از مهمترین اقدام های انجام گرفته در این روستا بوده است.
فریدونی با اشاره به اینکه اهالی مناطق دوردست هم مانند ساکنان شهرها مستحق امکانات اولیه زندگی مانند روشنایی هستند تاکید کرد: براساس برنامه راهبردی دولت چهاردهم دسترسی به برق پایدار برای اهالی ساکن این مناطق در دستور کار است.
برگزاری مانور در سه نقطه شهرستان بویراحمد
وی بیان کرد: در مانور عملیاتی سه روزه برق که در شهرستان بویراحمد طی روزهای پنجشنبه تا شنبه (پانزده تا هفدهم آذرماه) برگزار شد، ۱۴ گروه فنی متشکل از ۲۸ نفر در سه منطقه این شهرستان کار بهسازی و اصلاح شبکه برق را به صورت جهادی انجام دادند.
فریدونی تصریح کرد: بهسازی فیدر بلهزار واقع در فلکه جهاد تا ده برآفتاب محل خوابگاه دانش آموزان عشایر روستای گنجه ای از دیگر اقدامات صورت گرفته این مانور جهادی بود.
مدیر امور برق شهرستان بویراحمد تأکید کرد: تعویض ۹۰مقره، نصب یک پایه و شاخه زنی درختان واقع در حریم شبکه از اقدامات دیگر این مانور بود.
فریدونی خاطرنشان کرد: طی این مانور، در ادامه اقدامات هوشمندسازی شبکه برق مرکز استان، نسبت به نصب یک دستگاه سکسیونر RTU در خط شهری یاسوج اقدام شد.
وی عنوان کرد: برای اجرای این زیرساخت ها که نقش مهمی در پایداری شبکه برق شهرستان بویراحمد داشته بیش از ۲۳ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.
طرح بهسازی شبکه برق شهرستان بویراحمد به کجا رسید؟
فریدونی خاطرنشان کرد:در طرح تعمیرات و بهسازی شبکه برق شهرستان بویراحمد که از تاریخ یکم مرداد ماه امسال آغاز شده تاکنون یکهزار کیلومتر از شبکه برق این شهرستان بهسازی شده است.
وی عنوان کرد: در طرح بهسازی شبکه برق شهرستان بویراحمد اقدام هایی مانند تعویض مقره ها، پایه های فرسوده، کراس آرم، کت اوت، جمپرها و ریگلاژ اسپن ها، آچارکشی شبکه و همچنین اصلاح شاخه درختان در حریم شبکه انجام گرفت.
فریدونی تأکید کرد: خطوط فشار متوسط گلستان شهر یاسوج تا روستای کاکان، تل خسرو تا جدول سروک و بیمارستان امام سجاد(ع)، شهرک صنعتی از ایستگاه مختار تا زندان مرکزی، دلی اولاد علی مومن، دشت روم و انشعاب تنگ تامرادی و بخشی از شبکه منطقه مرکز شهر یاسوج به عنوان نقاط بحرانی از جمله نقاطی محسوب می شود که در راستای اجرای برنامه راهبردی صنعت برق استان و افزایش ضریب پایداری شبکه تعمیر شده است.
طول شبکه فشار متوسط توزیع برق شهرستان بویراحمد با بیش از ۱۲۳ هزار مشترک، یکهزار و ۸۰۰ کیلومتر بوده که با ظرفیت ۱۵ فیدر، برق پایدار و مطمئن این شهرستان را تأمین می کند.