به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان لرستان؛محمدکرمی رئيس جمعیت هلال احمر بروجرد گفت:جشنواره غذای سالم با هدف ارتقای سطح آگاهی خواص غذاهای سنتی و محلی،ترویج فرهنگ استفاده از غذاهای سنتی و محلی به جای فست فودها،تقویت هنر آشپزی و ایجاد رقابت و انگیزه به سمت غذاهای سالم در بروجرد برگزار شد.
محمد کرمی افزود:در این جشنواره ۲۲ غذا توسط ۲۲ نفر از داوطلبان ، جوانان ، نجاتگران ،مربیان و کارمندان ارائه شد.
وی گفت:با حضور داوران رسمی و با تکمیل چک لیست ارزیابی استاندارد ، نفرات برگزیده معرفی و از نفرات اول تا دهم با اهدای جوایزی قدردانی شد.