به گزارش خبرنگار مهر، محمد شریفی ظهر شنبه در جلسه تدوین برنامههای هفته پژوهش و فناوری شهرستان چالوس که به میزبانی دانشکده میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی این شهرستان برگزار شد، اظهار داشت: دانشگاهها و دیگر مراکز علمی و پژوهشی باید در حوزههای مختلف پای کار بیایند و کمک کنند.
وی ادامه داد: امروز هر کاری باید پشتوانه پژوهشی داشته باشد تا امکان سنجی اجرای آن بررسی شود و در صورت تأیید علمی عملیاتی شود.
فرماندار چالوس تصریح کرد: ساخت و سازهای فراوان در چالوس سبب ورود خرده فرهنگهای متخلفی به این شهر میشود و بنابراین میتواند آسیب زا شود.
وی با بیان اینکه زیرساختهای آب، برق و گاز در شهرستان چالوس باید مورد پژوهش قرار گیرد، افزود: نباید کارها به صورت احساسی و بدون پیشینه پژوهشی انجام شود.
شریفی با تأکید بر اینکه زیرساختهای گردشگری ما باید پشتوانه علمی پژوهشی داشته باشد، عنوان داشت: امروز جای خوشحالی است که یک مدیر شهرستانی برای انجام پروژههای عمرانی و توسعهای، دغدغه پژوهشی برای آن موضوع دارد تا با نگاه علمی تحقیقاتی کار پیش برود.
وی بیان داشت: همه دستگاههای اداری و اجرایی شهرستان چالوس باید طرحهای خود را مجهز به پیوست پژوهشی، علمی و فرهنگی داشته باشد در غیر این صورت اجازه اجرا داده نخواهد شد.
فرماندار چالوس گفت: امروز در برخی مناطق چالوس، پیمانکارانی در حال فعالیت هستند که بعضاً موجبات نارضایتی مردمی را فراهم کردند و این به دلیل عدم پیشینه پژوهش علمی است.
وی با اشاره به اینکه توجه به پژوهش و فناوری در امور، سبب جلوگیری از اتلاف سرمایهها میشود، اظهار داشت: در حال حاضر این سوال پیش میآید که نماد شهر چالوس چیست و اگر یک گردشگر به این شهر بیاید هیچ نمادی برای معرفی شهر چالوس نداریم و بنابراین دانشگاههای منطقه برای شهر چالوس، نماد و اِلِمان شهری ویژه چالوس طراحی کنند.
در این جلسه، هر یک از حاضرین به ارائه نقطه نظرات خود پیرامون اهمیت پژوهش در امور و چگونگی اجرای برنامههای هفته پژوهش در شهرستان چالوس پرداختند که نواختن زنگ پژوهش در هفته پژوهش و فناوری شهرستان چالوس نخستین برنامه اجرایی خواهد بود.