شناسهٔ خبر: 70148103 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

آغاز پویش ملی «تغذیه سالم» در استان یزد

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد از آغاز پانزدهمین پویش ملی «اطلاع‌رسانی تغذیه سالم» در استان خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، دکتر فرحزادی افزود: اجرای این پویش با توجه به شایع بودن کلسترول بالا و پرفشاری خون و به‌منظور کاهش خطر ناشی از مصرف نادرست چربی‌ها و روغن‌ها در استان ضروریست.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد گفت: این طرح به‌منظور ارتقای سواد سلامت جامعه در زمینه تغذیه و مصرف روغن تا ۳۰ آذر با هدف افزایش آگاهی عمومی درباره انتخاب صحیح تغذیه‌ای و کاهش خطر ناشی از مصرف نادرست چربی‌ها و روغن‌ها برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: این پویش ملی بر جلب توجه جامعه به اهمیت انتخاب روغن‌های مناسب برای مصرف روزانه تمرکز دارد تا با ارتقای آگاهی عمومی به مردم برای انتخاب مواد غذایی سالم‌تر و مناسب‌تر یاری رساند.

فرحزادی تصریح کرد: ابتلا به بیماری‌های غیرواگیر به‌ویژه کلسترول بالا، پرفشاری خون و دیابت ارتباط مستقیم و تنگاتنگی با الگوی تغذیه‌ای افراد دارد و کنترل مصرف روغن، نمک و شکر بسیار مهم است چراکه آنها از مهمترین عوامل ایجاد و کنترل کننده چربی، فشار و قند خون هستند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اظهار داشت: مشاوره تغذیه و رژیم درمانی ویژه افراد مبتلا به لاغری و سوء تغذیه، چاقی، دیابت، فشار خون و چربی بالا و ارائه آموزش‌های فرد محور و گروهی به همه افراد از جمله وظایف کارشناسان تغذیه مراکز خدمات جامع سلامت تحت پوشش است.

گفتنی است ۳۷.۶ درصد از بزرگسال بالای ۱۸ سال در استان یزد دارای اضافه وزن و ۲۶.۶ درصد مبتلا به چاقی هستند.

<div id="video-display-embed-code_11802862"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4401031/11802862?width=600&height=350"></script></div>