شناسهٔ خبر: 70138427 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

ثبت بالاترین ضریب عملکرد تعمیراتی در پالایشگاه ششم پارس جنوبی

بررسی آمار عملکرد تعمیر و نگهداری پالایشگاه ششم پارس جنوبی طی ۲ سال گذشته نشان می‌دهد که این پالایشگاه در این مدت توانسته بالاترین ضریب عملکرد تعمیراتی را در مجتمع گاز پارس جنوبی به ثبت برساند.

صاحب‌خبر -

به‌گزارش ایسنا،  ضریب متد (D) ابتدا حدود ۷۴ درصد بود که با بهبود فرآیندهای اجرایی و افزایش کیفیت کار، به بیش از ۹۰ درصد  ارتقاء پیدا کرد و ضریب ایمنی نیز از حدود ۹۵ درصد بود تا پایان دوره به ۹۸ درصد رسید و استانداردهای بالای ایمنی را تثبیت کرد. همچنین در میان ضرایب C نیز بهبودهای چشمگیری مشاهده شد تا آنجا که ضریب مکانیک از ۸۸ درصد در سال نخست قرارداد تعمیر و نگهداری به ۹۶ درصد افزایش یافت و در بخش ابزار دقیق نیز این ضریب از ۹۲ درصد در آذر ۱۴۰۱ به ۱۰۰ درصد در آبان ۱۴۰۲ رسید.

همچنین سرعت و دقت در اجرای «دستورکارهای تعیین تکلیف در کمتر از ۵ روز» به شکل چشمگیری افزایش یافت و از ۶۴ درصد  به ۹۶ درصد در پایان دوره رسید. علاوه بر این نسبت دستورکارهای دوباره‌کاری شده از حدود ۲۰ درصد در سال اول به کمتر از ۵ درصد کاهش یافت که نشان‌دهنده ارتقای کیفیت اجرا و مدیریت مؤثر منابع است.

اسعدی - مدیر پالایشگاه ششم پارس جنوبی در این‌باره با اشاره به اجرای موفق عملیات تعمیرات اساسی پالایشگاه متبوع خویش در بازه زمانی ۹۵ روز بر نقش و جایگاه مجتمع گاز پارس جنوبی با داشتن سهم ۷۰ درصدی در تامین گاز شیرین کشور تأکید کرد و گفت: با انجام سه پروژه مهم در این مدت، با افزایش ۱۸ درصدی خوراک از سکوها و انجام فرآورش در پالایشگاه، نقش و جایگاه پالایشگاه ششم با سهم ۹ درصدی گاز شیرین تولیدی مجتمع و ۶ درصدی گاز شیرین کشور تثبیت شد.

همچنین پروژه تعویض خط ۳۲ اینچ فاز ۱۶ طرح تولید زودهنگام نیز با مشارکت همه ارکان اجرایی در سه حوزه عملیات اجرایی در سکو، ساحل و در تاسیسات دریافت پالایشگاه ششم انجام شد.

از سوی دیگر احمد نصیری، رییس تعمیرات پالایشگاه ششم مجتمع گاز پارس جنوبی تحقق ۹۸.۴۸ درصدی عملکرد صحیح پیمانکار تعمیرات اساسی در این پالایشگاه را مهم دانست و اظهار کرد: وسیع‌ترین تعمیرات اساسی پالایشگاهی کشور با مدت زمان ۹۵ روز معادل ۹ میلیون و ۷۶۶ هزار و ۸۵۱ نفرساعت کار انجام شده که اجرای بیش از ۲۵۱۰ درخواست کار تعمیراتی، تامین مواد و اجرای بیش از ۱۰ درخواست کار اصلاحی (MR)، کالیبراسیون بیش از ۲۰۰ عدد PSV و رشد ۱۵ درصدی شاخص گارانتی شیرهای ایمنی از دیگر اقدامات صورت گرفته در این راستا بوده است.

مجموع اقدامات سبب شد تا با بهینه‌سازی فرآیندهای پالایشی و افزایش خوارک دریافتی، میزان تولید گاز شیرین کشور بالغ‌ بر ۶ میلیون مترمکعب در روز افزایش پیدا کند و این پالایشگاه بتواند گاز بالغ‌بر یک میلیون ۶۲۰ هزار مشترک گاز خانگی را در زمستان سخت ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ تأمین کند.

انتهای پیام

برچسب‌ها: