به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، دکتر مخدومی رئیس انجمن علمی رادیوانکولوژی ایران گفت: نهمین کنگره بینالمللی کلینیکال انکولوژی ۱۰ تا ۱۲ بهمن ماه در هتل المپیک تهران برگزار میشود.
دکتر مخدومی - رئیس کنگره بینالمللی کلینیکال انکولوژی هدف از برگزاری این رویداد علمی را چنین برشمرد: در طی سالهای اخیر ۸ کنگره بین المللی و هجده همایش سالانه کلینیکال انکولوژی در ایران برگزار شده است که هدف آن کمک به پیشبرد برنامههای علمی جامعه و حمایت از گسترش فعالیتهای تحقیق و توسعه علمی در بخشهای مختلف، مشارکت در برنامههای توسعه علمی جامعه و ارائه راهبردهای مناسب، ایجاد زمینه برای تعاملات بهینه پژوهشگران و اندیشمندان و ارائه ابزارهای مناسب برای ارتقای پاسخگویی علمی، فراهم سازی بستر مناسب برای گسترش و سیاستگذاری آگاهانه در حوزه علم و فناوری جوانان و بهرهگیری از امکانات سازمانها و مراکز علمی، ارتقای سطح فرهنگ عمومی جامعه به منظور دستیابی به توسعه پایدار در حوزه علم و فناوری و ترویج فعالیتهای پژوهشی در جامعه بوده است.
وی در خصوص محورهای این کنگره گفت: کنگره امسال با ۳ تم اصلی برگزار خواهد شد. تم اول "انکولوژی و پزشکی فردمحور" است که هدف آن برنامه ریزی برای درمان شخصی مبتنی بر ساختاز ژنوم و سرآغاز یک دوره جدید مراقبت از سرطان است. تم دوم "استفاده از هوش مصنوعی در انکولوژی" است. با تبیین این محور، جایگاه هوش مصنوعی و نقش آن در تحول چشم انداز سرطان شناسی و انکولوژی تشریح خواهد شد. تم سوم این کنگره "اخلاق و انکولوژی" است چرا که تصمیم گیری اخلاقی در مراقبت از بیماران مبتلا به سرطان، چارچوبی برای ایجاد تعادل بین نوآوری و درمان را به همراه خواهد داشت. گروه هدف این کنگره متخصصان رادیوانکولوژی و دیگر گروههای تخصصی درمانگر سرطان، دانش آموختگان فیزیک پزشکی، تکنولوژی پرتو درمانی، رادیوبیولوژی و پرستاری انکولوژی است.
برنا فرازمند - متخصص انکولوژی و دبیر علمی نوزدهمین کنگره سالانه و نهمین کنگره بین المللی کلینیکال انکولوژی نیز گفت: خوشبختانه در سالهای اخیر، درمان سرطان در ایران، شاهد پیشرفتهای قابلتوجهی بوده است. ورود دستگاههای بهروز رادیوتراپی و تولید داروهای نوین سرطان از جمله داروهای ایمونوتراپی و داروهای هدفمند (تارگت تراپی) توانسته طول عمر بیماران مبتلا به سرطان را بیشتر کند و دسترسی هموطنانمان به درمانهای جدید سرطان را افزایش دهد.
وی با بیان اینکه هنوز راه زیادی در پیش داریم، افزود: پیشرفت علم انکولوژی در دنیا بسیار سریع اتفاق میافتد و باید خود را بهروز نگه داریم.
فرازمند تصریح کرد: در کنگره بینالمللی کلینیکال انکولوژی، جدیدترین تحقیقات روز دنیا در زمینه تشخیص و درمان سرطان بررسی و تجزیه و تحلیل میشود و متخصصین سرطان، دانستههای خود را با یکدیگر به اشتراک میگذارند. این کنگره سالانه با حضور برترین انکولوژیستهای داخلی و خارجی از رشتههای رادیوتراپی انکولوژی (رادیوانکولوژی)، جراحی سرطان، رادیولوژی، پاتولوژی، هماتوانکولوژی و سایر رشتههای مرتبط برگزار میشود.
دبیر اجرایی کنگره اضافه کرد: مهلت ارسال مقالات تا ۵ دی ماه ۱۴۰۳ است و جهت آگاهی از شرایط و نحوه ارسال مقالات به صفحه دستورالعمل ارسال مقالات کنگره کلینیکال انکولوژی در سایت کنگره مراجعه کنند.
دکتر مرتضی طباطبایی فر، دبیر علمی نوزدهمین کنگره سالانه و نهمین کنگره بین المللی کلینیکال انکولوژی نیز گفت: این کنگره به همت انجمن و مشارکت اساتید و متخصصان این حوزه، هر ساله در سطح ملی و بین المللی برگزار میشود که امید است با تلاش جمعی، امسال هم بتوانیم مشارکت حداکثری و تبادل دانش روز دنیا را داشته باشیم.
وی در خصوص ثبت نام در کنگره افزود: هم اکنون ثبت نام برای شرکت در کنگره از طریق سایت https://iscocongress.com/ قابل انجام است. البته این کنگره دارای امتیاز آموزش مداوم پزشکی است که در حال انجام امور اداری هستیم و زمان ثبت نام آن متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد.
طباطباییفر گفت: این کنگره در هتل المپیک تهران برگزار خواهد شد و نمایشگاه و رویدادهای فرهنگی و آموزشی جانبی نیز خواهد داشت. برنامهریزیهای لازم برای برگزاری نشستهای مشترک علمی با مشارکت انجمنهای اروپایی رادیوانکولوژی و مدیکال انکولوژی، انجام شده است.
افزایش طول عمر مبتلایان سرطان با داروهای هدفمند
دبیر علمی نوزدهمین کنگره سالانه کلینیکال انکولوژی با اشاره به پیشرفتهای قابل توجه درمان سرطان در ایران، گفت: ورود دستگاههای بهروز رادیوتراپی و تولید داروهای نوین سرطان از جمله داروهای ایمونوتراپی و داروهای هدفمند (تارگت تراپی) توانسته طول عمر بیماران مبتلا به سرطان را بیشتر کند.
صاحبخبر -
∎