به گزارش دفاعپرس از خراسان رضوی، آیین پایانی مسابقات ملی دادگاه مجازی (موت کورت) دانشگاههای کشور و گرامیداشت قاضی و شهید جمهور؛ آیتالله «سید ابراهیم رئیسی» با حضور سردار سرتیپ «مهدی سیاری» جانشین سازمان اطلاعات سپاه پاسداران در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برگزار شد.
سردار سیاری در این برنامه ضمن گرامیداشت ۱۶ آذر، روز دانشجو، طی سخنانی اظهار داشت: در چنین روزی؛ درست در یک شرایط خفقان شهادت سه تن از دانشجویان به دست رژیم پهلوی اتفاق افتاد و از ابتدای پیروزی انقلاب تا به الان، هدف دشمنان ایران تغییری نکرده و هدف اصلی آنها، اساسا حذف اصل جمهوری اسلامی است.
جانشین سازمان اطلاعات سپاه پاسداران افزود: تنها مدل یا الگوی براندازی تغییر کرده اما هدف آمریکا همان است. امروز الگوی براندازی، جنگ ترکیبی است و کشور در تمامی حوزهها از جمله مسائل اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی، سیاسی، علمی و امنیتی مورد هدف دشمن قرار گرفته است.
وی همچنین ادامه داد: رهبر معظم انقلاب اسلامی درمورد وظایف انجمنها و تشکلات دانشجویی و دانشگاه میفرمایند که عموم دانشجویان را به سوظن جریان رسانهای دشمن توصیه میکنم. دشمن با هزینههای گسترده، جریانات رسانهای و گستردهای را بر ضد نظام و هدف اصلی پوشاندن نقاط قوت و برجسته کردن نقاط ضعف با هدف ایجاد یاس و ناامیدی در بین جوانان را در سر دارد.
سیاری همچنین بیان کرد: امروز دشمن، چهار راهبردی که در دستور کار قرار داده شامل؛ بحرانهای مشروعیت با تمرکز بر دانشگاه و نهادهای دینی، مقبولیت، ناکارآمدی و امنیتی است. رهبر معظم انقلاب اسلامی در مورد فتنه ۱۴۰۱ فرمودند: «دشمن در این جنگ ترکیبی همه توان خود را به کار گرفت که شامل توان اطلاعاتی، رسانهای و عملیات روانی بود و در این فتنه ستاد نفوذی که تشکیل شد، سه سرویس آمریکا، انگلیس و رژیم صهیونیستی برنامه طراحی این فتنه را در دستور کار خود قرار دادند».
این مقام مسئول افزود: در سال ۱۴۰۰ با روی کار آمدن بایدن؛ «ریچارد نفیو» سیاستمدار آمریکایی در کنگره این کشور پرسید: آیا براندازی جمهوری اسلامی جدی است؟ و در ادامه خود پاسخ داد که نه تنها جدی نیست بلکه در حد شعار هم قرار نخواهد داشت و آمریکا این توان را ندارد؛ لذا در ابتدای سال ۱۴۰۰ دستوراتی را بر موضوع بیثباتسازی در داخل ایران میدهند.
سردار سیاری گفت: ستاد نفوذ در فتنه سال ۱۴۰۱ تشکیل شد و دو سال بعد، همین ستاد به جمعبندی رسید که امکان براندازی نظام جمهوری اسلامی نیست. پس از آن طرح بیثباتسازی (ایران ضعیف) را در دستور کار خود قرار دادند و از سه راهبردی که برای سالهای ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ تعریف کردند که شامل انزوای سیاسی، اجماع علیه ایران و عدم انسجام در داخل کشور، در سال ۱۴۰۲ با اقداماتی که انجام شد، کاملا ناامید شدند و در سال ۱۴۰۳ تمرکز خود را بر بیثباتسازی انسجام داخل گذاشتند و در حقیقت این سال را بایستی به عنوان سال اقتدار جمهوری اسلامی ایران در تاریخ ثبت کنیم.
جانشین سازمان اطلاعات سپاه یادآور شد: در این سال پس از شهادت رئیس جمهور شهید؛ آیتالله رئیسی و برگزاری شکوهمندانه دو انتخابات مجلس و دو مرحله ریاست جمهوری در شرایطی که مجلس ما هنوز شکل نگرفته بود، نشان از قدرت و اقتدار ما دارد که علیرغم تمام برنامهریزیهایی که دشمن داشت، انتخابات با امنیت و سلامت کامل انتخابات برگزار شد.
وی افزود: رهبر معظم انقلاب اسلامی؛ مسئولیت دانشجویان عضو تشکلها، نهادها و انجمنهای دانشجویی را فراتر از سایر دانشجویان برشمردند و با اشاره به پیچیدگی اوضاع سیاسی کنونی فرمودند که در دهه اول انقلاب و دفاع مقدس، مقابله با دشمن وظیفه روشن و برای عموم قابل درک بود، اما امروز با در همتنیدگی اوضاع سیاسی، فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و امنیتی شرایط کاملا پیچیدهتری را ایحاد کرده و وظایف بسیار سنگینتر را به همراه آورده که لازمه مواجه با این شرایط، داشتن چشمانی باز، دقت، عقل و تدبیر است.
سیاری در انتهای صحبت خود با تأکید بر نگاه جدی به موضوع رسانه و فضای مجازی گفت: اتفاقاتی که در سوریه رخ داد نیز همین مهم را تاکید میکند و به محض شروع عملیاتها در سوریه، رسانه به شدت بر اذهان مخاطبانش تأثیرگذار بود. فضای مجازی و جنگ رسانهای بستری برای به کارگیری تمام توان دشمن است و انجمنهای دانشجویی بایستی به دنبال خنثیسازی این حربه دشمن باشند.
انتهای پیام/
∎