شناسهٔ خبر: 70129245 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

طرح ملی ناظران در چهارمحال و بختیاری آغاز شد

شهرکرد - ایرنا - مدیرکل صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری گفت: طرح ملی "ناظران" با هدف افزایش میزان رصد بازار در خصوص تخلفات مندرج در قانون نظام صنفی، سالم‌سازی فضای کسب و کار، هدفمند شدن اقدامات ناظران در برخورد با تخلفات صنفی، ناامن شدن فضای بازار برای متخلفات و ایجاد امنیت و آرامش برای واحدهای صنفی در استان آغاز شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، از روابط عمومی اداره کل صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری فضل الله رحمتی روز جمعه با اعلام این خبر افزود: طرح ملی ناظران طرح مشارکت مردمی در بخش نظارت بر تولید و بازار است که با رویکرد توسعه مشارکت مردمی در نظارت بر بازار آغاز شده است و علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به نشانی اینترنتی www.cppo.ir پورتال سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان در این طرح نام‌نویسی کنند.

وی اظهار داشت: در طرح ملی ناظران فعالیت ناظر افتخاری به صورت نامحسوس بوده و ناظر مجاز به معرفی خود به واحد صنفی نیست.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری گفت: جذب، گسترش نظارت‌ها، همگانی کردن مشارکت‌های مردمی و بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت ناظران افتخاری را از دیگر رویکردهای طرح ملی ناظران عنوان کرد.

رحمتی ادامه داد: ناظران افتخاری پس از دریافت کدینگ شناسایی به صورت محرمانه، نامحسوس، بدون تماس و اعلام به متصدی واحد صنفی، تخلفات را از طریق سامانه ۱۲۴ منعکس می‌کنند.

وی گفت: طرح ملی ناظران افتخاری برای مقابله با گرانفروشی و سایر تخلفات صنفی و برای نظارت بیشتر بر توزیع، عرضه و قیمت کالا با مشارکت مردم اجرایی شده است.

رحمتی در خصوص عملکرد ناظران افتخاری اضافه کرد: ناظران افتخاری در زمان خریدهای روزانه خود با حضور در جامعه و مشاهده عملکرد واحدهای صنفی در صورت بروز تخلف گزارش تخلف صورت گرفته را از طریق راه‌های ارتباطی به سازمان اطلاع می‌دهند.

مدیرکل صمت چهارمحال و بختیاری گفت: ناظران به سبب امکان سنجش و رصد عملکرد دارای کد شناسایی مخصوص بوده و به صورت نامحسوس به عنوان چشم نظارتی و کنترلی نسبت به اعلام وضعیت بازار، تخلف واحدهای صنفی، مشکلات و نارسایی‌های آن اقدام می‌کنند و به گزارش‌های ارسالی آن‌ها با نگاه کارشناسی رسیدگی می‌شود.

به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری دارای ۴۳ هزار و ۵۹۰ واحد صنفی است که از این تعداد هشت هزار و ۲۷۸ واحد صنفی تولیدی، ۲۳ هزار و ۳۴۰ واحد صنفی توزیعی، هفت هزار و ۳۶۱ واحد صنفی خدمات فنی و چهار هزار و ۶۱۱ واحد صنفی خدماتی هستند.