شناسهٔ خبر: 70123256 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: شفقنا | لینک خبر

درخواست قهرمانان کریکت افغانستان از طالبان برای رفع ممنوعیت آموزش پزشکی زنان

صاحب‌خبر -

شفقنا- دو تن از قهرمانان ملی ورزش افغانستان از طالبان خواسته اند تا تصمیم خود را برای ممنوعیت تحصیل و پزشکی زنان لغو کند.

به گزارش سرویس ترجمه شفقنا؛ گاردین نوشت: رشید خان، کاپیتان تیم مردان افغانستان در شبکه های اجتماعی نوشت: زنان «حق» تحصیل دارند و باید اجازه داشته باشند به عنوان پزشک و پرستار آموزش ببینند. برای خواهران و مادران ما ضروری است که به مراقبت های ارائه شده توسط متخصصان پزشکی که نیازهای آنها را درک می کنند، دسترسی داشته باشند. ارائه آموزش برای همه نه تنها یک مسئولیت اجتماعی بلکه یک تعهد اخلاقی است که عمیقاً در ایمان و ارزش های ما ریشه دارد.

این درحالی است که هبت الله آخوند زاده، رهبر عالی طالبان، روز دوشنبه فرمانی را صادر کرد که زنان را از حضور در موسسات آموزش پزشکی منع می کند.

محمد نبی دیگر بازیکن مشهور کریکت افغانستان نیز در شبکه‌های اجتماعی خواستار رفع ممنوعیت تحصیل زنان در رشته‌هایی مثل پزشکی و پرستاری شد. او گفت: «این تصمیم نه تنها به آینده این دختران، بلکه به کل کشور و ملت آسیب می‌زند».

این خبر را در گاردین ببینید