رئیس مرکز امداد و فوریتهای سایبری پلیس فتا فراجا اعلام کرد: پیامهای الزام به رعایت شئونات، حاوی لینک نیستند و هرگاه فرد از طریق لینک ارسال شده به درگاه بانکی ارجاع داده شد، قطعاً یک کلاهبرداری اینترنتی رخ داده است.
سرهنگ پاشایی در یک برنامه رادیویی با هشدار نسبت به کلاهبرداریهای اینترنتی گفت: یکی از ترفندهای مجرمان سایبری این است که برای دسترسی به اطلاعات مردم از شیوههای مختلف استفاده میکنند. اگر قرار باشد یک سازمان دولتی پیامکی به مردم بدهد قطعاً از طریق پیامک متنی و با سرشماره و متن مشخص این کار را انجام میدهد.
وی با اشاره به پیامهایی با محتوای توهینآمیز و مغایر با شئونات اسلامی در شبکههای اجتماعی افزود: همواره برخی نهادها و سازمانها شبکه اجتماعی را رصد میکنند و احتمال دارد پیامی مبنی بر عدم رعایت شئونات اسلامی به کاربر داده شود؛ اما باید توجه داشت اگر لینکی در آن پیوست باشد بههیچ عنوان مورد تأیید نیست، زیرا پیامهای الزام به رعایت حاوی لینک نیستند.
رئیس مرکز امداد و فوریتهای سایبری پلیس فتا فراجا در خاتمه تاکید کرد: هرگاه در پیامها لینک ارسال و در نهایت نیز به درگاه بانکی ارجاع شد، قطعاً یک کلاهبرداری اینترنتی رخ داده و فرد میتواند از طریق شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ در این باره تحقیقات لازم را به عمل آورد.
منبع: ایسنا