شناسهٔ خبر: 70119517 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

سیفی: برای تصاحب کمربند طلایی خیلی سخت کشیدم/جوانان بدون مطالعه وارد مبارزات حرفه‌ای نشوند

تهران- ایرنا- کاپیتان تیم ملی ووشو و دارنده کمربند قهرمانی مسابقات هنرهای رزمی ترکیبی گفت: برای تصاحب این کمربند خیلی زحمت کشیدم و حالا تلاشم رسیدن به موفقیت در رده بالاتر مبارزات حرفه‌ای است.

صاحب‌خبر -

محسن محمدسیفی کاپیتان تیم ملی ووشو و دارنده ۴ مدال بازی‌های آسیایی و ۵ طلای قهرمانی جهان که موفق به کسب کمربند طلایی در رقابت‌های ۱۰۰ هزار دلاری هنرهای رزمی ترکیبی آزاد عربستان PFL شد، در گفت‌وگوبا ایرنا، اظهار داشت: PFL یکی از سازمان‌های معتبر مسابقات هنرهای رزمی ترکیبی است. طی ارتباطاتی که مدیر برنامه‌هایم داشت، من و امیر فضلی وارد این مسابقات شدیم که متاسفانه فضلی از دور مسابقات کنار رفت.

وی افزود: در وزن ۷۰ کیلوگرم وارد میدان شدم که ابتدا «جاش توگو» فایتر لبنانی‌الاصلی که سال‌هاست در استرالیا اقامت دارد را شکست دادم. سپس «سهیل طهیری» نماینده الجزایر را مغلوب کرده و به فینال رسیدم.

سیفی بیان کرد: در مبارزه نهایی برابر «گئورگی عید» چهره شناخته شده لبنانی قرار گرفتم که یک سانداکار عنوان‌دار و مطرح در جهان است. شناخت خوبی از هم داشتیم و مبارزه‌ای تماشایی برگزار کردیم که خوشبختانه به برتری رسیده و کمربند قهرمانی و جایزه را به دست آوردم.

کاپیتان تیم ملی ووشو ایران، تصریح کرد: از حدود هفت ماه پیش که حضور در این مسابقات حرفه‌ای قطعی شد، شرایط برایم تغییر کرد و تمام هدفم این بود که قهرمان شوم. خیلی سخت بود و هفت ماه مدام تمرینات هوازی داشتم تا در این مسابقات سخت، کم نیاورم. در کنار آن، تمرینات فنی را هم پیگیری می‌کردم.

سیفی: برای تصاحب کمربند طلایی خیلی سخت کشیدم/جوانان بدون مطالعه وارد مبارزات حرفه‌ای نشوند

قهرمان ووشو جهان گفت: فاصله هر مبارزه، ۲ ماه بود و این سخت است که ورزشکار بتواند مدام خودش را در سطح ایده‌آل حفظ کند. من همه سختی‌ها را به جان خریدم تا به هدفم برسم.

وی در خصوص مرحله بعدی این رویداد، گفت: در مرحله بعد، نفراتی که در اوزان مختلف قهرمان شدند یک رده بالاتر می‌آیند و در دو گروه چهار نفری رقابت می‌کنند. این مبارزات ادامه پیدا می‌کند تا قهرمان مشخص شود. جایزه نفر برتر مرحله بعدی نیز، یک میلیون دلار خواهد بود.

سیفی در پاسخ به این سئوال که چه صبحتی با رزمی‌کاران جوانی که به مسابقات حرفه‌ای روی می‌آورند، دارد گفت: ببینید حضور در مسابقات حرفه‌های هنرهای رزمی واقعا سخت است و جوانان نباید بدون مطالعه وارد شوند. ضمن اینکه داشتن مربی کاربلد و مدیر برنامه‌های خوب نیز یک امر ضروری است.

وی گفت: با این حال معتقدم حتما فایترها برای ورود به دنیای مبارزات حرفه‌ای باید رزومه قهرمانی در ورزش خود را داشته باشند، چون از صفر شروع کردن در هنرهای رزمی ترکیبی، بسیار سخت است.