شناسهٔ خبر: 70116589 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

تولید بیش از ۶ هزار تُن ماهی خوراکی در استان اصفهان

بیش از ۶ هزار تُن ماهی خوراکی در استان اصفهان تولید شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: از ابتدای امسال تاکنون بیش از ۶ هزار تُن ماهی خوراکی در استان تولید شده که پیش بینی می‌شود، این میزان تا پایان سال به بیش از ۹ هزار تُن برسد. 
محمدرضا عباسی افزود: این میزان ماهی خوراکی در آب‌های شیرین شهرستان‌های سمیرم، فریدونشهر، گلپایگان و چادگان و آب‌های شور ورزنه، هرند و کوهپایه تولید می‌شود.
وی رتبه اصفهان را در تولید ماهی‌های خوراکی یازدهم برشمرد وادامه داد: بر اساس سند امنیت غذایی در افق سال ۱۴۱۱ وزارت جهاد کشاورزی، تولید ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار تُنی آبزیان در کشور برنامه‌ریزی و سهم هریک از استان‌ها نیز ابلاغ شده است.
عباسی گفت: متقاضیان پرورش ماهی گرمابی (کپور ماهیان) استخردارانی هستند که نیاز به آب دائم ندارند و دمای آب استخر‌های آنها در ماه‌های گرم سال بالای ۲۰ درجه سانتی‌گراد است ولی بچه ماهی قزل‌آلا در استخر‌های با دمای آب زیر ۲۰ درجه و آب مداوم در طول حداقل پنج ماه پرورش و با رسیدن به وزن بازاری برای مصرف صید و عرضه می‌شود
مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان همچنین ادامه داد: از ابتدای امسال تاکنون ۵۰ میلیون قطعه تخم چشم زرده ماهی قزل آلا در استان اصفهان تولید و بیش از یک میلیون قطعه به خارج از کشور صادر شده است.
به تخم‌های لقاح یافته ماهی قزل‌آلا که به اندازه کافی رشد کرده و آماده جابه‌جایی است، تخم چشم‌زده گفته می‌شود.