شناسهٔ خبر: 70112144 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: رویدادایران | لینک خبر

مدیرعامل شرکت گاز گلستان

مصرف گاز در گلستان به ۱۴ میلیون متر مکعب رسید

علی طالبی در نشست خبری با اصحاب رسانه استان افزود: در استان حدود ۶۸۰ هزار هزار مشترک گاز داریم که در فصل گرم سال، کل مصرف در شبانه روز حدود ۲ میلیون مترمکعب است. اما اکنون مصرف حدود ۷ برابر بیشتر شده است. طالبی اضافه کرد: درحال حاضر حدود ۱۲ میلیون مترمکعب گاز فقط در بخش مشترکان خانگی و تجاری مصرف

صاحب‌خبر -

علی طالبی در نشست خبری با اصحاب رسانه استان افزود: در استان حدود ۶۸۰ هزار هزار مشترک گاز داریم که در فصل گرم سال، کل مصرف در شبانه روز حدود ۲ میلیون مترمکعب است. اما اکنون مصرف حدود ۷ برابر بیشتر شده است.

طالبی اضافه کرد: درحال حاضر حدود ۱۲ میلیون مترمکعب گاز فقط در بخش مشترکان خانگی و تجاری مصرف می‌شود که میزان زیادی است.

وی از همه مشترکان خواست؛ برای مدیریت مصرف مشارکت کنند.

 

چه افرادی مشمول طرح تعویض بخاری قدیمی هستند؟

مدیرعامل شرکت گاز گلستان ضمن توضیح اینکه چه کسانی در اولویت طرح تعویض بخاری‌های کم راندمان قرار می‌گیرند، گفت: در راستای برطرف‌سازی این معضل طبق برنامه قانون بودجه ۱۹ میلیون بخاری در کشور تعویض می‌شود که سهم گلستان ۵۰۰ هزار بخاری است. 

طالبی با بیان اینکه مشترکین گاز به سه گروه کم‌مصرف‌ها، پرمصرف‌ها و بدمصرف‌ها تقسیم می‌شوند، اظهار کرد: ۶ درصد از جمعیت مشترکان استان جزو بدمصرف‌ها هستند و مصرف این افراد معادل ۳۰ تا ۴۰ درصد مصرف مشترکان معمولی است.

وی با اشاره به اینکه شرکت گاز ۷۵ درصد سبد انرژی استان را تأمین می‌کند، ادامه داد: این شرکت نقش مهمی در توسعه و تأمین انرژی پایدار دارد و نیازهای صنعتی، خانگی و تجاری را برآورده می‌سازد همچنین شرکت گاز استان تاکنون ۳۱ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان مطالبات از بخش خانگی دارد.

مدیرعامل شرکت گاز استان با بیان اینکه در حال حاضر در استان گلستان ۶۸۲ هزار مشترک گاز دارد و سالانه ۴ میلیارد مترمکعب گاز مصرف می‌شود، اذعان کرد: ۱۰۰ درصد شهر و تقریباً ۹۹ درصد روستاهای استان گلستان از نعمت گاز برخوردار هستند.

طالبی با اشاره به طرح تعویض بخاری‌های کم‌راندمان، گفت: طبق قانون بودجه در کشور قرار است ۱۹ میلیون بخاری کم‌راندمان با بخاری‌های با راندمان بالا جایگزین شوند که در استان گلستان تعویض ۵۰۰ هزار بخاری پیش‌بینی شده است که پس از طی مراحل اداری این سهمیه‌ها تخصیص می‌یابد.

وی با اشاره به اولویت‌های دریافت این بخاری‌ها، تصریح کرد: مددجویان کمیته امداد و بهزیستی در اولویت اول قرار دارند، سپس واحدهای نظامی و سربازخانه‌ها از این بخاری‌ها بهره‌مند خواهند شد و در نهایت، بخاری‌هایی که دارای قدمت بالا و راندمان پایین هستند در میان مشترکان عادی جای خواهند گرفت.

مدیرعامل شرکت گاز درباره دو روش وصول مطالبات گاز شامل وصول نرم و سخت توضیح داد و گفت: وصول نرم که شامل تماس تلفنی، مراجعه حضوری، تذکر و اخطار می‌شود و روش دوم، وصول سخت است که از طریق ورود به حوزه قضایی و قطع گاز انجام می‌شود.

طالبی با اشاره به فصل سرما، تأکید کرد: در فصل سرما اولویت ما برای وصول مطالبات روش‌های نرم و متناسب با شرایط اقتصادی و اجتماعی کشور است. ما بر این باوریم که هیچ خانواده‌ای نباید از نعمت گاز و گرمایی که باید جزو اصلی زندگی آن‌ها باشد، محروم شود.