جلیل جزونقی، سرپرست فرمانداری ابهر امروز (پنجشنبه ۱۵ آذر ماه) در جلسه شورای اقامه نماز این شهرستان با اشاره به اهمیت اقامه نماز در زندگی فردی و اجتماعی، بر ضرورت ظهور و بروز آثار و برکات آن در خانواده، جامعه و دستگاههای اجرایی تأکید کرد.
وی با اشاره به نقش مؤثر نماز و معارف دینی در کاهش و مدیریت آسیبهای اجتماعی، گفت: بسیاری از هزینههایی که برای پیشگیری و درمان آسیبهای اجتماعی صرف میشود، میتواند با نگاهی معرفتی و ترویج فرهنگ نماز کاهش یابد. نماز به عنوان یکی از عوامل پیشگیری، تأثیری عمیق در مدیریت این مسائل دارد.
جزونقی ضمن اشاره به تأثیر اقامه نماز در ارتقای فرهنگ سازمانی، اظهار کرد: نهادینه شدن فرهنگ نماز در ادارات میتواند راهگشا باشد. تکریم ارباب رجوع، رعایت حقوق دیگران، جلوگیری از فساد و تقویت وجدان کاری، از جمله آثار و برکات اقامه نماز در دستگاههای اجرایی است که همزمان از مصادیق امر به معروف نیز به شمار میرود.
سرپرست فرمانداری ابهر بر لزوم توجه ویژه به مکانهای اقامه نماز در ادارات تأکید کرد و افزود: بهترین مکانها در سطح ادارات باید به عنوان محل اقامه نماز تعیین شوند. در پایان سال نیز هیچ ارزشیابی مدیریتی قابل قبول نخواهد بود، مگر آنکه مکان اقامه نماز در شأن کارکنان طراحی شده باشد. همچنین پخش اذان در محیط اداری نیز در موضوع باید مورد توجه قرار گیرد.
جزونقی با بیان وظیفه همگانی در ترویج فرهنگ نماز در جامعه اسلامی، اذعان کرد: توجه ویژه به نماز از برکات نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است و این موضوع در بیانیه گام دوم انقلاب مقام معظم رهبری نیز مورد تأکید جدی قرار گرفته است.
وی با یادآوری دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران و تأکید بر امانتداری از آن، خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی با تلاش امام راحل به ثمر نشست و در طول این مسیر شاهد مجاهدتهای رزمندگانی بودیم که با ذکر، دعا و نماز، مسیر زندگی خود را یافته و به عاقبتی نیک دست یافتند.
انتهای پیام